Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Eltúlzott dolog, ha a lakótárs...

Eltúlzott dolog, ha a lakótársam covid miatt karanténban van itthon, hogy én addíg 3 oltással elmegyek egy olcsó szállodába, nehogy elkapjam?

Figyelt kérdés

#karantén, covid, fertőzés, betegség, vírus
2021. dec. 9. 23:16
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
4%

Úgy látszik, nem voltál képes elolvasni a belinkelt tanulmányt. Külföldi tudományos szakfolyóiratban közölték le, írásban, hivatalosan (az egyik szerző éppen Müller Cecília), és konkrétan meghatározták benne, hogy mi módon számolják Mo-on a Covid halottakat. Tetszik, nem tetszik, ez tény, és nem az én véleményem. Én csak idéztem a cikkből.

Korlátolt vagy, ha makacsul ragaszkodsz egy tévéműsorban megesett pontatlan megfogalmazáshoz, ami ráadásul nem is téves, csak félreérthető. Az olyanok, mint ti, kedves lepontozók, pedig félre is akarják érteni!

A cikkben ezzel szemben fehéren-feketén le van írva, bármikor visszakereshető, a cikk szerzői, a nevüket adták hozzá.

De ne is bonyolítsuk, elég csak a józan paraszti észre hagyatkozni: lenne bármi értelme Covid-halottnak tekinteni egy autóbalesetest?

2021. dec. 11. 09:17
 52/57 anonim ***** válasza:
95%
51 járvány ügyi szempontból semmi értelme nem lenne, ahogyan számos intézkedésnek, hetente egymásnak ellent mondó nyilatkozatoknak sincs. Vagyis itt nem járványügyi szempontok dominálnak.
2021. dec. 11. 09:25
 53/57 anonim ***** válasza:
8%

Szóval egyetértünk, a cikkben szerepel a pontos metodika.

Abban is egyetértünk, hogy nem CSAK járványügyi szempontok dominálnak. Van számos más aspektus, és egy dinamikusan változó helyzetben mindig más szempont kerül előtérbe. És igen, vannak ellentmondások is, meg véleményeltérések.

Ez a való világ, sajnálom, ha a ti kis egyszerű eszeteknek ez túl bonyolult.

2021. dec. 11. 09:40
 54/57 anonim ***** válasza:
93%

53 nézd... Te hinni akarsz valamiben, beszűkült tudatu emberekkel pedig felesleges vitázni. A szakmaiság abban áll, hogy a múltbeli tapasztalataimmal a jelen ismeretekböl megfogalmazok a jövőre vonatkozó prognózist. Ha bejön, az szakmaiság, ha nem, koklerség.

Mint ahogyan én is megmondtam tavasszal, hogy lesz itt még 20. Oltás is, mivel aki évi 20 milliós kapacitással vakcináci gyárat épít, az nem fél évre számol tctot. Ez szakértelem. Hevegni-habogni, önmagunknak folyvást ellent mondani, majd ezt elfogadni erre meg arra (genetikára, szerencsére) az nem szakmaiság kis ember. Koklerség. Örülök, hogy segíthettem.

2021. dec. 11. 09:52
 55/57 anonim ***** válasza:
30%

Én is megmondtam tavasszal, hogy lesz még itt több hullám és veszítenek hatékonyságukból az oltások, mert van egy csomó olyan ember, mint ti, akik képtelenek az együttműködésre, és ezek miatt nem lehet rövid úton felszámolni a járványt. Azt is megmondtam tavasszal, hogy pont ezek az emberek lesznek aztán a leghangosabbak, hogy "ugye ők megmondták".

Nem szoktam ilyen alpári lenni, de most leszek: ezek az emberek azok, aki telef...ják a szobát, aztán kiabálnak, hogy büdös van.

2021. dec. 11. 10:03
 56/57 anonim ***** válasza:
36%
55 már bocs, rajtad kívül senki nem hisztizik és kiabál. Miattam nem kell lezárás, szájmaszk meg kísérleti lötty. Tuléltem a covidot, ahogyan az összes ismerősöm. Szóval miről is beszélsz?
2021. dec. 11. 10:19
 57/57 anonim ***** válasza:
36%
55: azt én is megmondtam tavasszal, hogy az oltások nem fognak jól működni, és majd az oltatlanokra fogják. Csak tudnám, ha mindenki be lenne oltva, akkor kire mutogatnátok
2021. dec. 11. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!