Eltúlzott dolog, ha a lakótársam covid miatt karanténban van itthon, hogy én addíg 3 oltással elmegyek egy olcsó szállodába, nehogy elkapjam?
Ahogy érzed. Mi az USA-ban vagyunk, a városunk tiszta covid félő, az egyetem miatt kb. mindenki oltott, de ha covidos van és vannak közös helyiségek, akkor itt kötelezően szétköltöztetik az embereket.
Nem tudom mennyit számít, de ha anyagilag belefér és megnyugszol tőle, akkor csináld, szabad országban élünk, mindenki azt csinál, amit akar. Nem cél, hogy hetekig rettegj, aztán pszichológusnál köss ki poszt traumás stresszel.😅
"Az oltás működik, MO működik"
Ja, csak ahogy látszik ezt sokan nem hiszik el, azok sem, akik már a 4.-re is regisztráltak. :D
17, és ha a kérdező nem akar lebetegedni?
Valamiért az emberek úgy gondolják, hogy ha egy betegség nem halálos, akkor már nem is probléma a jelenléte. Miközben azon kívül, hogy fosul vagy, kiesel 2 hétre a munkából, le kell mondanod a programjaidat (jelen esetben konkrétan a karácsony és a szilveszter is szóba jöhet)...
Betegnek lenni drága, hiszen 30%-al kevesebb fizut kapsz, és még a C vitamin is drága...
Szóval a nem meghalás még nemigazán érv amellett, hogy fölösleges dolgozni az a betegség elkerülésén.
Eléggé.
De a kulcsszavad tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!