Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Eltúlzott dolog, ha a lakótárs...

Eltúlzott dolog, ha a lakótársam covid miatt karanténban van itthon, hogy én addíg 3 oltással elmegyek egy olcsó szállodába, nehogy elkapjam?

Figyelt kérdés

#karantén, covid, fertőzés, betegség, vírus
2021. dec. 9. 23:16
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
76%

Ahogy érzed. Mi az USA-ban vagyunk, a városunk tiszta covid félő, az egyetem miatt kb. mindenki oltott, de ha covidos van és vannak közös helyiségek, akkor itt kötelezően szétköltöztetik az embereket.

Nem tudom mennyit számít, de ha anyagilag belefér és megnyugszol tőle, akkor csináld, szabad országban élünk, mindenki azt csinál, amit akar. Nem cél, hogy hetekig rettegj, aztán pszichológusnál köss ki poszt traumás stresszel.😅

2021. dec. 10. 00:18
 12/57 anonim ***** válasza:
30%
Egy szóval sem mondtma, hogy alpári lettél volna. Én az voltam, just for fun, elnézést ha ennyire bök a dolog. A kérdező erőszakos sázmonkérése akkor sem indokolt.
2021. dec. 10. 00:25
 13/57 anonim ***** válasza:
12%
Milyen poszttraumás stresszt is kéne átélnie amihez még pszichológus segítsége is kéne?
2021. dec. 10. 00:28
 14/57 anonim ***** válasza:
85%
XD szerinted, ha valaki bevállalja, hogy elköltözik csak ne lakjon covidossal együtt, akkor nem fogja végigstresszelni azt az egy-két hetet, míg kiderül nem kapta el?
2021. dec. 10. 00:34
 15/57 anonim ***** válasza:
88%

"Az oltás működik, MO működik"

Ja, csak ahogy látszik ezt sokan nem hiszik el, azok sem, akik már a 4.-re is regisztráltak. :D

2021. dec. 10. 06:15
 16/57 anonim ***** válasza:
85%
15 mert innen látszik, hogy nem a saját, kialakított irányaik szerint haladnak, hanem nekik ezt mondták, azt jóvan... Tipikus gyermeki gondolkodás
2021. dec. 10. 07:40
 17/57 anonim ***** válasza:
35%
Igen, eltúlzott dolog. Képzeld el, Magyarországon a fertőzöttek 96,93%-a túlélte, szerintem neked is menni fog 3 oltással.
2021. dec. 10. 13:00
 18/57 anonim ***** válasza:
39%

17, és ha a kérdező nem akar lebetegedni?

Valamiért az emberek úgy gondolják, hogy ha egy betegség nem halálos, akkor már nem is probléma a jelenléte. Miközben azon kívül, hogy fosul vagy, kiesel 2 hétre a munkából, le kell mondanod a programjaidat (jelen esetben konkrétan a karácsony és a szilveszter is szóba jöhet)...

Betegnek lenni drága, hiszen 30%-al kevesebb fizut kapsz, és még a C vitamin is drága...

Szóval a nem meghalás még nemigazán érv amellett, hogy fölösleges dolgozni az a betegség elkerülésén.

2021. dec. 10. 13:45
 19/57 anonim ***** válasza:
68%

Eléggé.

De a kulcsszavad tetszik!

2021. dec. 10. 13:48
 20/57 anonim ***** válasza:
59%
18 jah, én se akarok beteg lenni. És autó balesetet se akarok szenvedni. És a sör is drága. Zavar, hogy 4kor sötét van, és nem tudok biciklizni... Most panasz napot tartunk? Betegség eddig is volt, majd meggyógyul vagy nem... De én miért a ti vélt problémáitok miatt szivjak. Légyszi ne ülj autóba, nehogy elüss. Megteszed? Dehogy teszed .. akkor most miről beszélünk?
2021. dec. 10. 14:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!