Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Eltúlzott dolog, ha a lakótárs...

Eltúlzott dolog, ha a lakótársam covid miatt karanténban van itthon, hogy én addíg 3 oltással elmegyek egy olcsó szállodába, nehogy elkapjam?

Figyelt kérdés

#karantén, covid, fertőzés, betegség, vírus
2021. dec. 9. 23:16
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
65%

Én is aggódnék.

A 3 oltás eléggé csökkenti a durva betegség, a kórház és a tartós egészségkárosodás esélyét, de nem nullára. A fenti válaszolókkal ellentétben engem ez érdekel..

2021. dec. 10. 14:17
 22/57 anonim ***** válasza:
72%

20, azt nem tudom, hogy te miről beszélsz, de itt az volt a téma, hogy egy tudhatóan fertőző beteg embertől érdemes-e elszeparálódni, hogy minimalizáljuk a betegség elkapásának esélyét, avagy nem.

Ebben a történetben te sehol sem szívsz, mert hacsak nem te vagy a kérdező lakótársa, akkor nincs közöd hozzá. Bár akkor sem szívsz különösebben, hiszen a kérdező akar elköltözni, nem a lakótársat akarja elküldeni.

2021. dec. 10. 14:52
 23/57 anonim ***** válasza:
5%
Fel kéne fogni, hogy az semmit se jelent, hogy 96,93% túlélte, nem az aktuális fertőzöttség alatt értünk egy betegséget halálosnak! Kigyógyul, aztán 1 hét múlva meghal posztcovidban, ami lehet szívizom probléma, amit okoz a járvány. Ezt már nem fogják a covidba venni, mert már nem beteg, mégis attól halt meg. 96% csak a fertőzött covidhalál, és kb. 20 ember még majd később a vírus utáni szövődményekbe.
2021. dec. 10. 15:00
 24/57 anonim ***** válasza:
11%
Hát ha nektek 4%-nyi esély ilyen nagy probléma (ami az oltással elvileg jóval kisebb, bár akkor ezek szerint ti magatok sem bíztok benne), akkor vonuljatok el egy tanyára és rettegjetek tovább egyedül.
2021. dec. 10. 15:18
 25/57 anonim ***** válasza:
77%
23 nem vagy te tisztában azzal, hogy számolják a covid halálozást. Mindenkit bele számolnak, aki valaha covidos volt, akkor is, ha az autó ütötte el.
2021. dec. 10. 15:20
 26/57 anonim ***** válasza:
4%

24

A komoly, erős betegségre, kórházra, poszt-COVID-ra jóval nagyobb az esély.

Nem tudom, hogyan terjedt el, hogy csak a haláltól tart az ember, mert nem..

2021. dec. 10. 15:22
 27/57 anonim ***** válasza:
64%
2021. dec. 10. 15:22
 28/57 anonim ***** válasza:
69%
26 ti az élettöl tartatok, azért sírtok folyton. Az én ismerőseim közül nem mindenki könnyen vészelte át a fertőzést, de ekkora bömbölést senkitől nem hallottam. Félsz a betegségtől, mert gyáva vagy... Nem kell ezt ragozni
2021. dec. 10. 15:24
 29/57 anonim ***** válasza:
34%
Akkor minek oltattátok be magatokat, ha ugyan úgy rettegtek? Meg is érdemlitek.
2021. dec. 10. 15:34
 30/57 anonim ***** válasza:
16%

28

Amióta élek, soha nem terjedt ilyen veszélyességű vírus, ami ilyen durva megbetegedést okozna és ilyen nagyon nagy arányban tartós egészségkárosodást.

De ha te szenvedni is szeretsz és az egészséged sem érdekel...

2021. dec. 10. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!