Eltúlzott dolog, ha a lakótársam covid miatt karanténban van itthon, hogy én addíg 3 oltással elmegyek egy olcsó szállodába, nehogy elkapjam?
Én is aggódnék.
A 3 oltás eléggé csökkenti a durva betegség, a kórház és a tartós egészségkárosodás esélyét, de nem nullára. A fenti válaszolókkal ellentétben engem ez érdekel..
20, azt nem tudom, hogy te miről beszélsz, de itt az volt a téma, hogy egy tudhatóan fertőző beteg embertől érdemes-e elszeparálódni, hogy minimalizáljuk a betegség elkapásának esélyét, avagy nem.
Ebben a történetben te sehol sem szívsz, mert hacsak nem te vagy a kérdező lakótársa, akkor nincs közöd hozzá. Bár akkor sem szívsz különösebben, hiszen a kérdező akar elköltözni, nem a lakótársat akarja elküldeni.
24
A komoly, erős betegségre, kórházra, poszt-COVID-ra jóval nagyobb az esély.
Nem tudom, hogyan terjedt el, hogy csak a haláltól tart az ember, mert nem..
28
Amióta élek, soha nem terjedt ilyen veszélyességű vírus, ami ilyen durva megbetegedést okozna és ilyen nagyon nagy arányban tartós egészségkárosodást.
De ha te szenvedni is szeretsz és az egészséged sem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!