Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Eltúlzott dolog, ha a lakótárs...

Eltúlzott dolog, ha a lakótársam covid miatt karanténban van itthon, hogy én addíg 3 oltással elmegyek egy olcsó szállodába, nehogy elkapjam?

Figyelt kérdés

#karantén, covid, fertőzés, betegség, vírus
2021. dec. 9. 23:16
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
7%

A 25-nek az a hülyeség a mániája, hogy mindenki covid halott, aki valaha fertőzött volt. Már máshol is sokszor írta, elakadt nála a lemez. Akárhányszor magyarázzuk is el neki, hogy rosszul tudja, nem képes felfogni.

28, minden további kommentjével együtt pedig egy arrogáns vírustagadó, nem érdemes foglalkozni a válaszaival, csak adjátok alá a lovat. Nem elég neki, hogy őt nem érdekli az egész, azt is elvárná, hogy mindenki vele értsen egyet. De, mivel a többség nem ezt teszi, frusztrált, és ennek itt ad hangot.

Kérdező! Ha a lakótársad felelősen viselkedik (azaz, törekszik rá, hogy ne fertőzzön meg téged, betartva az ehhez szükséges óvintézkedéseket), és kellően szeparálódni tudtok egymástól (nem kell pár percnél tovább egy légtérben tartózkodnotok), akkor kicsi a valószínűsége, hogy elkapd. A szálloda sem feltétlenül biztonságos, pláne egy olcsóbb, lehet, hogy ott fogod elkapni.

Mindenesetre, én eddig csak olyan oltottat ismerek személyesen, aki vagy el sem kapta, vagy nagyon enyhe tünetei voltak. Persze, a karantén sem vidám dolog, még úgy sem, ha nem érzed rosszul magad, szóval megértem az óvatosságodat.

2021. dec. 10. 20:08
 42/57 anonim ***** válasza:
77%

41 végülis csak belinkeltem az országos tiszti főorvos nyilatkozatát, amiben ezt mondja, de magyarázz csak nyugodtan. Hogy is van ez? Hallgatlak.

[link]

Te azt is letagadod, amit a saját szemeddel látsz, vagy az agysorvadás már az oltás mellékhatása?

2021. dec. 10. 21:17
 43/57 anonim ***** válasza:
0%

Azoknak, akik még mindig azt a téveszmét terjesztik, hogy mindenki COVID-halott, aki valaha pozitív volt:

"Patients with confirmed SARS-CoV-2 infection who died without previously declared recovery and another clear cause of death were classified as Covid-19 related deaths. The definition was based on WHO recommendations."

Lefordítva: Azok a megerősített SARS-CoV-2 fertőzöttek, akik ELŐZETES GYÓGYULTTÁ NYILVÁNÍTÁS NÉLKÜL és EGYÉB NYILVÁNVALÓ HALÁLOK NÉLKÜL haltak meg, a Covid-19 elhunytak közé sorolandók. A definíció a WHO ajánlásán alapul.

Ez a valóság, minden hülye hiedelmeddel szemben. Az, hogy valaki (legyen az akár a tisztifőorvos), szerencsétlenül fogalmaz, mások pedig (mint te is) ezt ráadásul félre is akarják érteni (mert az amúgy fals elképzeléseiket látszik alátámasztani), még nem fogja megmásítani a valóságot.

2021. dec. 10. 22:34
 44/57 anonim ***** válasza:
82%
43: értem... te ide fosol valamit, remek. Belinkeltem egy videot, nem vágtam alá a hangot sem a képet... Müller Cecília szerintem elég érthetően fogalmaz. Az, hogy ez nem erősíti a covid armegeddonod, arról nem én tehetek, te hisztis kislány. Ezek megtörténtek, dokumentáltak... ne erre varjálé gombot
2021. dec. 10. 22:41
 45/57 anonim ***** válasza:
28%
43 azt honnan tudod, hogy hogyan számolják itthona covid haltottakat, ha az, aki számolja, elmondja, te meg ellent mondasz neki? Jó, hogy azt nem magyarázod meg, hogy milyen színű itthona tapéta.
2021. dec. 10. 22:43
 46/57 anonim ***** válasza:
0%

Nem érdekes, mit hiszel, attól a valóság nem változik.

A COVID halottakat úgy számolják, ahogy írtam. Semmi másnak nem is lenne értelme.

Te olyan hülyének tartod a Nemzeti Népegészségügyi Központot, meg annak vezetőjét, hogy COVID halottnak számolják be, aki tavaly COVID-os volt, idén meg öngyilkos lett?

Ne magadból indulj ki.

2021. dec. 10. 22:53
 47/57 anonim ***** válasza:
82%

46 ezt mondta az országos tiszti főorvos.

Várjál: egyik serpenyőben az országos tiszti főorvos nyilatkozata, a másikban egy arctalan senki óbégatása gyakori kérdésekről... iiiigen... nyilván. :D

2021. dec. 10. 23:15
 48/57 anonim ***** válasza:
82%
46: te tagadod a valóságot, hiszen látod a vidót, mégis felrajzolsz egy alternatív valóságot. Ott a videó, és megmagyarázod, hogy nem, nem azt látjuk. Nah ezért nem akarnak oltatni az emberek, mert messziről kilóg a lóláb. Noh nem neked, hazug egysejtűnek, neked minden rendben van. Remélem legalább pénzt kapsz érte, és nem magadtól vagy ennyire ostoba.
2021. dec. 10. 23:16
 49/57 anonim ***** válasza:
24%

Remélem, minden egyéb nyilatkozatát is ilyen megkérdőjelezhetetlennek veszed!

De nem, biztos vagyok benne, hogy azokat nem, hiszen azok már nem illenek bele a világképedbe! Ez így eléggé hiteltelen, egyetértesz, ugye? Kimazsolázni azokat, amik tetszenek, a többiről meg azt állítani, hogy azok meg hamisak.

Egyébként ostoba biztosan nem vagyok. Hazug sem vagyok. Sőt, még egysejtű sem! Pénzt pedig a munkámért kapok, ami nem kommentek írogatása a GYK-n, viszont egészségüggyel kapcsolatos, tehát némileg hozzáértőnek mondhatom magam. (Vajon te is?)

És a fenti tényközlés a COVID halottak számolásával kapcsolatban IDÉZET volt, nem én találtam ki. Tessék, olvasd el (már, ha tudsz angolul), legalább arról is képet kapsz, hogy tényleg hatásosak az oltások, nem csak arról, hogyan is számolják a COVID-halottakat. Cikk egy neves tudományos folyóiratban. A harmadik hullám idején megbetegedett, elhunyt személyeket veszi számba, oltott/oltatlan, és különböző oltástípusonként. Elég egyértelmű a konklúziója: "Az oltás működik" - és ez is idézet! :)

[link]

2021. dec. 10. 23:56
 50/57 anonim ***** válasza:
82%

49: félreértesz: engem nem igazán érdekel, hogyan számoljátok a halottaitokat, én az élőkkel törődök. De milyen érdekes maga a jelenség: jön mindenhez is értő János, és megmagyarázza, hogy akik a halottakat számolják, azok nem úgy számolják, ahogyan mondják, hanem úgy, ahogyan ő gondolja. Látja a saját szem,ével, hallja a saját fülével, és lekezd egy alternatív valóságot építeni. Tehát akkor Müller Cecília hazudik és nem tudja, hogy hogyan számolnak? De te tudod? Remek, meg vagyunk mentve, egy médiummal van dolgunk...

Értem én, a WHO ajánlást, na de ha itthon nem úgy számolják, mit csináljak vele? Szakértő... Inkább egy funkcionális analfabéta... Örülj, hogy találtál olyan szerencsételnt, aki megfizet azért a semmiért, amit te munkénak gondolsz...

2021. dec. 11. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!