Pfizer vakcináról vélemény?
Figyelt kérdés
Tényleg ennyire veszélyes?2021. dec. 9. 18:40
21/26 anonim válasza:
22/26 anonim válasza:
Kaptam belőle már hármat is. Úgy ahogyan a rokonaimnak, nekem sincsen tőle semmi bajom.
23/26 anonim válasza:
Mitől veszélyes? Én nem tapasztaltam semmilyen veszélyt, egy picit az oltás helyén volt fájdalom ami kb 1,5 napon belül teljesen elmúlt. Ez gyakorlatilag bármilyen oltás után normális reakció. Nem csak a Pfizer esetén jelentkezik. Nem tartom veszélyesebbnek semmilyen más oltásnál. A koronavírusnak-fertőzésnek viszont lehetnek veszélyesebb következményei mint egy minimális fájdalom, úgyhogy inkább vállaltam az oltást.
24/26 anonim válasza:
Mindegyik gyártó megéri a pénzét, de a Pfizer a legszemetebb társaság. Semmivel nem jobb a szarjuk, mint a többi, ellenben olyan lobbit folytat, hogy az undorító.
25/26 anonim válasza:
A Pfizernek, mint cégnek brutál erőszakos az üzletpolitikája. Te nem a termékeinek minőségével van gond, hanem a termék árával, és a más cegekkel szemben tanusított gátlástalansággal. A termékeik jók voltak mindig.
26/26 anonim válasza:
A Pfizer 2 nappon belül kiürül a szervezetből, nincs benne se covid, se semmilyen más vírus. Ártani biztos nem árt, inkább az a kérdés hogy mennyire hatásos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!