Pfizer vakcináról vélemény?
Figyelt kérdés
Tényleg ennyire veszélyes?2021. dec. 9. 18:40
1/26 anonim válasza:
Még nem haltam bele a 3 oltásba sem.
2/26 anonim válasza:
Soha többet! Egy oltást vettem fel, az is Pfizer volt. De leszögezem, h mindenkinek másként reagál rá a szervezete. Nálam volt láz, karfájdalom, kiütés. És kb egy hete random pillanatokban lezsibbad a karom. Igazából nem csak ez, hanem maga a tudat, oltás után. Hogy kering benned valami, amiről gyakorlatilag azt sem tudod mi. Milyen hatással lesz rád, és ez borzalmas. Én megmondtam a munkahelyen, hogy felejtsék el, hogy én több ilyen vackot beadatok magamnak! Ha tetszik, tetszik, ha nem, nem küldjenek el! Nem érdekel. Nem voltam sosem oltásellenes, sem mellette, mert engem hidegen hagyott ez az egész, egyszerűen csak úgy gondolom, hogy felesleges. Ennyi. Nem kell ezen túlkattogni. Aki akarja, adassa, aki nem, az nem.
3/26 anonim válasza:
Kaptam hármat. Több barátom, családtagom, kollégám, ismerősöm is kapott kettőt vagy hármat. Mindenki köszöni szépen jól van. Egy kapta el közülük a covidot, egy nyugdíjas nő, ő 2 nap hőemelkedéssel megúszta.
4/26 anonim válasza:
1223 halott, 11361 nem épült fel 3 hónapon belül veszélyesnek mondható?
5/26 anonim válasza:
Szerintem felesleges ilyen kérdést feltenni, mert mindenki mást fog mondani, mindenkire más a hatása. Senki nem tudja megmondani, hogy rád milyen hatással lesz.
6/26 anonim válasza:
Az oltás körüli áltudományos, mendemondákon alapuló hisztéria kártékony hatása, hogy elbizonytalanítja az embereket. Lásd a kettes válaszoló esete, aki banális, várható oltásmellékhatásoktól bepánikolt. (Itt most nem a kettes válaszoló ellen beszélek egyébként, hanem az oltásellenes hisztéria ellen!)
7/26 A kérdező kommentje:
4-es Ez komoly :-) Erről a FDA dokumentumról írnak itt is. Összesen 158,893 komoly mellékhatás ebből 1223 halott 3 hónapon belül ://www.lifesitenews.com/news/fda-releases-documents-showing-over-150000-serious-adverse-events-in-first-3-months-of-pfizer-jab-authorization/
2021. dec. 9. 19:10
8/26 A kérdező kommentje:
Maradok a kínainál....
2021. dec. 9. 19:11
9/26 anonim válasza:
1 milliárd oltottból 1223 halott?
Jöhet. Méhcsípésben többen meghalnak.
10/26 anonim válasza:
És ez még csak 90 oldal a 330,000 oldalból amit nagy nehezen sikerült perrel kisajtolni a hatóságtól. 4.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!