Sokan miért reagálnak dühös fejjel azokra a Facebook-posztokra, hogy hamarosan olthatóak az 5-11 évesek is?
Még jó, hogy nincs gyereked... Nekem vannak, és nem fogom őket beoltatni. Nemrég voltunk COVID-osak, a nagyobbik 1 napig volt lázas, a kisebbiknek pár napig folyt az orra, és ennyi.
Az egész közösség érdekében? Az ugye megvan, hogy az oltottak is terjeszthetik a vírust?
Kedves Jendra! Köszönöm privát üzenetben elküldött jókívánságaidat! Csak annyi a válaszom, hogy én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy aki oltat, az élni fog. Majd meglátjuk pár ismétlő oltás után. Sok szerencsét az orosz ruletthez! Én inkább maradok a kontrollcsoportban.
21-es
Mennyi 5 éves gyerek került kórházba világviszonylatban COVID miatt és mennyien haltak meg? A kimutatások szerint a COVID-halálozások mindösszesen 0,4%-a érinti a 0-20 éves korosztályt, ezen belül a 0-9 évesek esetében ez a 0,4%-nak a 42%-a.
Számszerűen: Nagyjából 12000 igazolt Covid-halálesetről tudnak világszinten a 0-20 éves korcsoportban, illetve 0-9 évesek esetében ez a szám 5040.
A 0-20 évesek száma a világon 2,6 milliárd fő.
Ezt vesd össze a 12000 igazolt esettel. Ez 0.00046153846153846153%-os arányt jelent.
Ha ezt nézzük akkor bizony alaposan megkérdőjelezhető a nem krónikus beteg, egészséges gyerekek vakcináztatása.
Ajánlom figyelmébe az alábbi tanulmányt. Ebből megtudhatja, hogy a gyerekek esetében rendkívül ritka az elhalálozás és legalább ennyire ritka a tartós szövődmények kialakulása. Számszerű módon ábrázolják, hogy a fertőzésen átesettek töredék százalékánál lépnek fel a későbbiek során valamilyen tartós egészségügyi problémák. Tehát eleve a teljes fertőzöttek halmazán belül a gyerekek egy töredék százalékot képviselnek és ennek a töredék százaléknak a töredék százaléka az, amkor beszámolhatunk valamiféle szövődményről. Ez még mindig nem indokolja a világ összes gyermekének beoltását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!