Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sokan miért reagálnak dühös...

Sokan miért reagálnak dühös fejjel azokra a Facebook-posztokra, hogy hamarosan olthatóak az 5-11 évesek is?

Figyelt kérdés
Ez nem inkább pozitívum? Ha nekem lenne gyerek, az első adandó alkalommal vinném is oltatni a saját magunk, a családunk és az egész közösség érdekében.

2021. dec. 9. 16:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%

Valószínűleg azért, mert az egész szituból nem értenek egy kukkot sem, és úgy gondolnak az oltásra, mint egy büntetésre, nem úgy, mint egy védőoltásra. Mindezt köszönhetjük az elmúlt 40 év oktatási, gyereknevelési anarchiájának, színvonaltalanságának.

Komolyan csodálkozunk azon, hogy nincs fogalmuk az embereknek egy vírusról, oltásról, amikor olyan kérdések keringenek még mindig felnőtt emberek között, hogy egy virslitől teherbe eshet-e? Ugyan már! A lakosság minimum fele funcionális analfabéta. Mit várunk?

Most regisztráltam mindhárom gyereket oltásra, mi is kértünk a 2 Sputnyik után egy Pfizert, bár én jobban örültem volna, ha a Gamaleya csinál harmadik Sputnyikot, de a FancyParizer is jó lesz.

Én értem alapból a vírusok működését, az oltások mechanizmusát, nekem nem okoz gondot eldönteni, hogy kérjem az oltást. Másoknak ez nem ennyire egyértelmű, és nem is lesz soha. Fölösleges győzködni bárkit. Hagyd a fenébe!

2021. dec. 9. 22:11
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
Mert gyerekekre egyáltalán nem veszélyes a covid, a gyógyszermaffiától undorodik a legtöbb ember, hogy már gyerekek se szentek neki.
2021. dec. 9. 22:22
 13/28 anonim ***** válasza:
37%

#12 Pedig milyen szépen kasználnak a kórházi, intenzíves betegeken a gyógyszergyártók! 1000x annyit, mint az oltóanyagokon, erre gondoltál már?

Nem veszélyes a gyerekekre? Ezt te, mint orvos, immunológus, jövőbe látó, tisztánlátó sámán mondod? Honnan a francból tudod, és hogyan mered ezt így kijelenteni?

Egyrészt nem egy gyerek volt a Heim Pálban, Bethesdában, Szt Lászlóban az utóbbi másfél évben sokszervi gyulladással, egyéb szövődményekkel. Másrészt nem látsz a jövőbe. De mivel halvány lila fingod nincs arról, hogy mi fán terem egy vírus (akármilyen), ezért állítasz ekkora marhaságokat. Gratulálok, a mai 1.számú atomfizikusunk voltál. Várjuk a következőket in 3...2...1...

2021. dec. 9. 22:28
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
2021. dec. 9. 22:38
 15/28 anonim ***** válasza:
37%
Én se értem. 6 évesen kapnak DTPa-t meg poliot, 11 évesen kapnak MMR-t, meg Tap revakcinációt, 12 évesen a Hepatitis B ismétlőt. 12 éves koráig cirka 12 oltást kap, ráadásul több komponenset időnként egyidőben. Attól nem félünk?
2021. dec. 9. 23:23
 16/28 A kérdező kommentje:
Majd mindjart megmagyarazza valaki h de azokat evekig, evtizedek8g teszteltek xD
2021. dec. 10. 00:17
 17/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem pozitívum.

[link]

2021. dec. 10. 01:52
 18/28 anonim ***** válasza:
23%
Mert nem értik, fusztráltak és pont jó feszültség levezető az aktuális ellen ágálni.
2021. dec. 10. 06:45
 19/28 anonim ***** válasza:
59%
Tényleg ennyi elmebeteg van itt? Vagy csak egy ember több reg alatt?
2021. dec. 10. 09:05
 20/28 anonim ***** válasza:
26%

Nyilván a kiskorú gyerek szívja meg ha a szülő értetlen. Sokat látok, esélyük sincs, mert a szülő uninteligens, ki ha én nem, habzó szájú "felnőtt" ember. A gyerek alapvetően el van kaszálva, mert ezt látja természetesnek, ilyen felnőtté válik.

Aki saját magát nem oltatja be, nem fogja a gyermeket sem. Mivel a kiskorú nem dönthet így a szülőre van utalva.

Számos ismerősöm van aki tudatosan nem oltatott, mert majd ők azt jobban tudják és ez egy kis sz*r vírus minek ekkora feneket keríteni. Fiatal, egészséges szervezet stb. stb. A "kis sz*r" meg elvitte őket pillanatok alatt ...ezt azt hiszem nem kell kifejteni. Eldöntötte mit szeretne, megkapta, kész.

De mi lesz ha az újabb mutálódást követően elkezdenek neadjaisten hullani a gyerekek? Ott nem lehet azt mondani, hogy így járt, mert nem a kicsi döntötte el, hogy nem kell neki az oltás. Nem tudom miért kell megvárni, hogy baj legyen. Az emberek imádnak rizikózni. Nyilván a víruson kívül is. Naponta halnak meg, nyomorodnak le olyan ostobaságok miatt. Simán elkerülhető lenne de ők csak azért is megmutatják... az ismerőseim is megmutatták, nem oltattak mert "a kormány, meg ők hallottak már olyat, hogy baj lett belőle, meg emberkísérlet és kényszer meg elnyomás, többet árt, mint használ és nekik senki ne mondja meg, pláne ne orvosok meg virológusok. A pirike meg a gizike is úgy volt beteg, hogy egyet se köhögött." Aztán bekerültek a kórházba és nem jöttek ki többet.

Így elgondolva nem volt akkora attrakció ez az egyéniségeskedés, úgyhogy remélem nekik megérte.

2021. dec. 10. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!