Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan reagálnátok, ha egy idegen srác rátok írna Instán vagy FB-on?
Na ez az a sablon szöveg amit naponta legalább 20 embertől megkapok.
Az insta és fb NEM társkereső.
Ugyan nem lány vagyok, de talál érdemben hozzá tudok szólni a kérdéshez. Azt tapasztaltam, hogy egy érdekesebben megfogalmazott, figyelemfelkeltően megírt levél még sokszor olyan személyt is elgondolkodtat, akinek alapból esze ágában sincs online ismerkednie. 1-2 évvel ezelőtt rengeteged chateltem online idegen lányokkal, és nem egyszer előfordult, hogy az adott lány később bevallotta, hogy csak azért kezdett el velem beszélgetni, mert valami egészen más tipusú üzenettel írtam rá, mint addig bárki más. Kétlem, hogy durva visszautasítást kapna egy olyan srác, aki teljesen más stílusban környékez meg egy lány.
(A "Szia! Nagyon szép vagy. Szívesen megismernélek. Van kedved beszélgetni?" tipusú levél nem ebbe a kategóriába tartozik, erre 90%-ban elutasító választ fogsz kapni.)
A 7esre reflektalva irok egy peldat..
"A szemeid opalfenyu liliomkent ragyognak az egi szuzek palotajanak tavan..". 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!