Lehet az oltás mégis véd?
Figyelt kérdés
Érdekes módon mikor a kevésbé terjedő brit mutáns volt, akkor sokkal több ember halt meg 300 volt a halálozás, minden be volt megint zárva még a közterületeken is maszkot kellett hordani....most meg semmi szinte csak zárt helyen kell maszkot hordani és még a járvány Gocpontok is be voltak zárva, az iskolák és 300 halott volt és sokkal jobban terjedő delta van ..2021. dec. 9. 15:10
11/20 anonim válasza:
5-ös, komoly hiányosságaid vannak az angol nyelv terén, ha a belinkelt tanulmányt annak bizonyítására képzelted felhasználni, hogy többet árt, mint használ.
13/20 anonim válasza:
Jajj tudom, ez konteó :-) Nem akarok senkinek semmit bizonyítani, az adatok önmagukért beszélnek!
14/20 anonim válasza:
Engem igazából teljesen hidegen hagy ki miben hisz. Oltat nem oltat. De onnantól kezdve hogy az életem befolyásoló korlátozások, kötelezettségek azokon múlnak mennyire valósak az adatok, így már más a helyzet. Statisztika számok alapján hozzák meg a döntéseket, és úgy tűnik a propaganda és a valóság sokszor nem egyezik.
15/20 anonim válasza:
Annyi oltott beteget ismerek és annyi oltatlanul jól muzsikálót hogy én már elengedtem az oltás témát.
16/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy véd-e az oltás. Ez, hogy most nincsenek olyan erős korlátozások, mint a brit mutáns megjelenésénél, az azért van, mert mindenkinek a rendelkezésére áll az oltás, és az oltás a kormány megítélése szerint megvéd a súlyos megbetegedéstől, ennél fogva a felelősség már nem az Ő terhe, hanem a polgáré! Ezért engedheti meg magának ezt, hogy nincs erős korlátozás. Én is ismerek olyat, aki oltva lett, 2x is, és mégis kórházba került, de olyat is, aki nem lett oltva és szintén, és olyat is, aki nem lett oltva és gépre került majd meghalt.
Én csak azokon csodálkozom, akik szentül megvannak győződve arról, hogy az oltás megvéd ill. akik szentül megvannak győződve arról, hogy nem, sőt akár arról, hogy valamiféle "méreg".
17/20 anonim válasza:
Ez tudományos tény, csak az időtartamán megy a vita. Ami legalább nem védene 50%-ot, nem is lehetne vakcinaként forgalomba hozni.
18/20 anonim válasza:
#17: Igen, ezért is kell masszírozni a statisztikákat... Izraelben már volt szó 39%-os hatékonyságról is.
19/20 anonim válasza:
Kérdező, azóta eltelt egy év. Természetes immunitásról hallottál már? Akik már kigyógyultak, nem fognak még egyszer belebetegedni. Azok sem, akik már meghaltak.
20/20 anonim válasza:
Én már a járvány elején immunis lettem. Nyálkahártya immunitás pipa, a sejtes immunitásom pedig természetesen még keresztimmunitást is nyújt számomra mindenféle mutánssal szemben jöhet bármi. Ezt irigylik az oltottak, a nyugalmat amit a csak a természet alkotása, az immunrendszer adhat. Ilyet nem tölthetsz fecskendőbe, ezt a tökélyt adnám fel egy kísérleti kotyvasztmányért cserébe hadd hízzon az oltásgyártók bele?? Ne vicceljünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!