Több, mint 6 millió beoltott, mégis tízezres nagyságrendű új fertőzött naponta és 200 körüli halott, pontosan ugyanúgy, mint tavaly az oltás megléte előtt. Mi ennek az oka, mégsem ad akkora védettséget az oltás? Mégsincs fegyver a Covid ellen?
Az oltás maga a vírus. Azzal fertőződnek meg leginkább az emberek. Az oltás nem sokat ér, viszont beteg az száz, hogy lehetsz tőle.
A hazug mainstream médiának pedig nem kell elhinni semmit, hogy minden csak az oltatlanok miatt van. Meg akarják osztani az embereket.
Nem vagyok szakértő, de pár Joe Rogan podcast meghallgatása után ahol szakétők beszéltek róla ezt a konklúziót vontam le:
(Nyílván ők mondták ezt, de átfordítva saját szavaimra, ahogy értelmeztem)
Elvileg viszonylag kevés ideig hatásos az oltás és exponenciálisan csökken az antitestek száma egy idő után a testben tehát simán lehetséges, hogy ha valakit beoltanak 6 hónap múlva már nem is lehet detektálni hogy valaha beoltották.
Szóval kell a 3. (sőt a jövőben feltételezhetően még több) oltás is hogy valaki tényleg hosszútávú védelmet kapjon.
75-85 %-os beoltottsági arány kell a nyájimmunitáshoz, de ezt mar az elején megmondták. Van bő ~4 millió ember, akik közt terjedhet. Beleférnek ezek a szamok akárhogyan is nézem.
Az oltottak nem jelentenek gátat a vírus elől az oltatlanoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!