Az oltás lehet mégis véd?
1. Valóság mit tükröz? Ezt honnan veszed? Milyen adatok alapján? Külföld sorra teszi ki az adatokat... és eléggé más az igazság...
A védő oltás a súlyosabb lefolyás, gyorsabb gyógyulás miatt.
Attól ugyan úgy elkapod. De viszont a szervezet egyből reagál rá. És akár tünetmentesen atveszelheted.
#2-es:
Onnan veszem, hogy az ismerőseim 85%-a oltott és elég sok a beteg köztük, legtöbb covid-os. Van, aki kórházba is került (2x oltott pfizerrel), sőt meg is halt covidban, lélegeztetőn 2 hét után.
Ezek meg azt hazudják, hogy nincs oltott súlyos állapotban...ja. Hogyne.
Ezen felül covid osztályról hallottam egy-két infót itt Dél-Alföldön, hogy mizu, zömében sok oltott van ott is.
De ha ez nem lenne elég, ugye Gulyás kb. 2 hete azt mondta, hogy a covid osztályon levő betegek 55%-a oltatlan. Akkor abból nem nagy matek kell kiszámolni, hogy mennyi az oltott. Legalább is százalékosan, mert konkrét számokat nem tudunk. Ebből következik az is, hogyha titkolni kell a számszerűsített adatokat, akkor annyira mégsem hatásosak a vakcinák. Bár erről jó lenne látni egy részletes, VALÓS statisztikát, hogy a beoltottak közül ki és mit kapott (mikor, hány adagot stb).
Más országokban is kozmetikáznak a statisztikákon, nyilván nem fognak a szájukból p*csát csinálni azzal, hogy kampányolnak a vakcinák mellett, erőszakolják rá mindenkire, akire csak tudják de közben meg a stat. azt mutatná, hogy rengeteg az oltott covid-os, közép-súlyos/halálos állapotban.
Leszögezném, hogy nem vagyok egyáltalán oltásellenes (hiszem és tudom a hasznukat úgy alapvetően), de ezek a covid vakcinák nagyon nem úgy szerepelnek, ahogyan azt beharangozták és még most is ahogyan propagálnak mellette. Tény, hogy vajmi apró valószínűséggel csökkentik a súlyos/halálos fertőződés lefolyását de eddig viszonylag elenyészőnek tűnik.
A mellékhatásokat már nem is említve...ott meg statisztikát sem lehet rendesen készíteni, mert a legtöbb ember el sem megy orvoshoz, ha baja is van oltás után. Aki meg elmegy, mert több hétig/hónapig tartó mellékhatástól szenved, jellemzően azt sem/nagyon kis százalékban regisztrálják be a mellékhatás jelentő oldalon. Jó esetben adnak valami gyógyszert, rosszabb esetben széttárja az orvos a kezét, hogy ez van, oltás mellékhatás, majd jobb lesz (vagy nem). Ismeretségemben is jópáran megszívták, van aki még lassan így 4-5 hónap után is szívja az oltás mellékhatását és meg előreláthatóan fogja is...
Egy szó, mint száz: én nem ítélem el, aki oltakozik. Ha azt látja jónak és "biztonságban" érzi magát (amúgy erre jobban fel kellene hívni a figyelmet, hogy az oltott sem "védett", attól mert kapott egy kártyát az oltásról. Se nem "golyóálló", mint a nagyfőnök mondta...), akkor tegye, oltakozzon. Vakcina van, időpont van, felőlem felveheti a 4-ediket is.
De ne ítélkezzen senki az oltatlanok felett sem, mert egyáltalán nem csak az oltatlan betegedhet meg, terjesztheti a vírus vagy kerülhet épp kórházba, lélegeztetőre, vagy onnan tovább....Ehhez nagyban kell szerencse is, hogy a vírust a szervezet hamar le tudja eredményesen küzdeni. Ez viszont eléggé egyénfüggő, hogy kinek és hogyan reagál a szervezete a vírusra, legyen az oltott vagy oltatlan.
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy valóban alá kell írni egy ilyen nyilatkozatot mint ami ebben a cikkben is van?
Több oltott ismerősömet is megkérdeztem, mindenki azt mondta, hogy ez igaz, tényleg eléd tolnak egy papírt amin ez van.
Nekem már csak az a kérdésem ebben az esetben, hogy ez komolyan senkit sem zavar? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!