Lehet mégis véd az oltás ha nem fél évnél régebben vetted fel és főleg az mRNS vakcinák?
Figyelt kérdés
Ez az első hivatalos adat érkezett Szombathelyről
Az intenzíven fekvő betegek háromnegyede oltatlan, az oltott betegek mindannyian régen kapták meg az oltásukat, és többségben vannak köztük a kínai Sinopharm vakcinával oltottak
2021. nov. 28. 12:00
3/8 anonim válasza:
Fél éve kaptam 2 Sinopharmot, párom kicsivel később 2 Pfizert. Most estünk át a covidon, ő alig érezte meg, enyhe infuelnza szerű tünetei voltak. Én a poklot jártam meg, szerintem amit írsz az reális. A háziorvosunk is meghallotta hogy Sinopharmot kaptam, és milyen állapotban vagyok, egyből felírta a Favipiravirt, páromnak nem írta fel, tudta hogy ő jó oltást kapott.
4/8 anonim válasza:
Kamu. Az orvosok és a nővérek titoktartási szerződést írtak alá, a valóságot nem mondhatják el. Vajon miért? Az oltás nem véd, sőt, a második megfertőződéskor inkább árt, pont mint a dengue láznál.
5/8 anonim válasza:
Épeszű emberben eddig sem merült fel kétség az oltások hatékonyságát illetően.
6/8 anonim válasza:
#5: Az épeszű ember gondolkodik és ha valami nem stimmel, akkor kétség merül fel benne.
7/8 anonim válasza:
Pofánbaszom azt, aki mégegyszer azt írja sima influenza! Nem értitek meg, hogy van akinek súlyosabb, korházba is kerülhet????
8/8 anonim válasza:
Jelentettelek 7-es, és minden hozzád hasonló barmot jelenteni fogok ezentúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!