Minap svéd kutatási eredmény jött elém, miszerint a DNS-t igazoltan károsítják az mRNS vakcinák. Mi lesz így ennyi beoltott emberrel?
A SARS-COV-2 tüskeprotein behatol a sejtmagba ez már felfedésre került. Ott gátolja az immunrendszert és a DNS javítását, és az immunrendszer gátlása súlyos betegségekhez vezethet. A kijavítatlan DNS-károsodás sejthalálhoz, veszélyes mutációkhoz vagy akár rákhoz is vezethet.
A további részletek itt: [link]
Aki nem értené, ez a kutatás azt találta, hogy a SARS-cov-2 spike proteinjei a "bűnösök", és mivel a vakcinák is használnak ilyen proteint, ezért TALÁN lehetnek neki mellélhatásai. Magyarán NEM a vakcina okozta ezeket, hanem a a vírus spike proteinjei, amit viszont az oltás is használ, ezért lehet az is okozhat ilyet.
Viszont amúgy ezt is írja a cikk: "Our findings reveal a potential molecular mechanism by which the spike protein might impede adaptive immunity and underscore the potential side effects of full-length spike-based vaccines." Magyarán és mindenféle tudományos dolog nélkül, a vakcinákban a protein mégse lehet rossz (de mint fentebb is írtam, ez további kutatást igényel).
Ezt amúgy kérlek a tudományok-ra tedd ki, ott fogsz rá érdemben választ kapni és én is ott fejteném ki a véleményem hosszabban, már ha kíváncsi vagy egy biosz mesteris véleményére:D
Hatos vagyok!
Még magánvéleményként annyit írnék hozzá, hogy ha nem értesz valamihez, akkor érdemesebb utána nézni pár dolognak és gyakorira is nem azzal implikálva kiírni, hogy a vakcina rossz, mert a kutatás NEM ezt mondja. Aki ért hozzá, az csak annyit reagál erre, hogy "hmmm, érdekes felvetés, ennek érdemes lenne utána nézni", nem pedig az, hogy "jézusom, az oltás rossz és mind meghalunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!