Covid és csalónap?
Egyszer sem :D
Kérlek,csak most ne támadjatok,mert nincs erőm veszekedni,az oltottakkal,mert én oltatlan vagyok :D
Nem ítélem el az oltást,mikor elkaptam el is gondolkoztam rajta,hogy a későbbiekben (jóval később,mivel úgy tudom,hogy most nem lehet még oltani,covid után) lehet oltakozni fogok én is :DD
Amíg nem gyógyulsz meg, minden nap kötelezően csalónap! Ugyan számok alapján nem tűnsz olyannak, mint akinek fogynia kéne, de ez a te dolgod, viszont azt csak és kizárólag a betegség után cisnáld!
Egyébként mézes tea jó cucc. A tea ugye meleg folyadék, szóval önmagában jót tesz, a méz meg egy csomó egészséges dolgot és emellett sok enregiát is tartalmaz, így pusztán ivással tudod táplálni magad. Csak 70 foknál ne legyen melegebb a víz, mikor rakod bele, mert elvileg kicsapja a vitaminokat a túl forró víz.
Hidd el, nem ezen a 2 héten fog múlni.
Visoznt ha a szervezet nem kapja meg amire szüksége van, akkor sokkalta lasabban fogsz meggyógyulni és akár a hosszútávú betegségek esélyét is növeli. Szóval tudom, hogy csalogató lehet a betegség által ledobni pár kilót (mondjuk ez sorvasztás, nem fogyás) dee veszélyes gondolat.
Ananászt pizzára, pfhö! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!