Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltattad magad Covid ellen?

Beoltattad magad Covid ellen?

Figyelt kérdés

2021. dec. 4. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Igen, 3 vakcinával, sőt a negyediket is fel fogom venni, ha arról lesz szó.
Már 3 vakcinával, de többet nem akarok.
Igen, 2 vakcinával, s tervezem beadatni a harmadikat.
Kettővel be vagyok oltva, de többet nem akarok.
Igen, egy vakcinával, de a másodikat is be fogom adatni.
Egy vakcinával vagyok beoltva, többet nem is tervezek.
Nem vagyok beoltva, de tervezem, hogy elmegyek oltakozni.
Nem vagyok beoltva, mert átestem a betegségen.
Nem vagyok beoltva és nem is tervezem.
78 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%

2022-23 után már csak kétféle ember lesz:

A még élő beoltottak,

és az ibolyát már alulról szagoló oltás- és vírustagadók.

Mottó:

"A lepontozás nem véd meg a covidtól!"

2021. dec. 4. 21:30
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Bezzeg a gyógyultakkal senki nem foglalkozik.

A plazmánk meg kéne...

2021. dec. 4. 21:33
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
Nagy szerencse, hogy napi 5-6 ilyen kérdést kiírnak, különben nem tudnék magammal mit kezdeni.
2021. dec. 4. 21:55
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

"Mottó:"A lepontozás nem véd meg a covidtól!"

Aranyos. Az oltás sem. Akkor Te is jössz velünk oltatlanokkal alulról szagolni az ibolyát, kedves víruspárti/vírusnak szurkoló? :)

2021. dec. 4. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Májusban kaptam a 2 oltást. Pont menni akartam 3 oltásra. Kisfiam múlt héten pénteken náthás lett. Szombaton már én is. Hétfőn iz és szaglás vesztés. Szerdán vissza jött. Azóta semmi tünetem, teljesen jól vagyok. A fiamnak tegnap ment el az iz, ma este már érezte. Ö nagyon köhögött.
2021. dec. 4. 23:04
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
#10: Forrás? A valóság. De kb. bármely valamire való statisztikát megnézel, abból is kiderül. Egyébként meg forrás...mindenki ezzel jön, mindkét oldalról de egyik sem hisz a másiknak. Sem az oltott az oltatlannak, sem az oltatlan az oltottnak. A hazudozások végett pedig aki egy kicsit is gondolkodik ezen az egészen, az semmilyen légből kapott statisztikának nem hisz.
2021. dec. 4. 23:54
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
1. Három oltással is meglehet halni covidban. Háziorvos mondta, hogy az egyik betege 3 oltással meghalt covidban, igaz idős volt.
2021. dec. 5. 08:11
 8/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem csak idősek az a helyzet

A veszprémi mentős nő is meghalt 3 spajzer-rel és nem volt idős

Na?Ilyenkor mi van?Kisnyul?

2021. dec. 5. 08:54
 9/15 anonim ***** válasza:
20%

Itt esélyekről van szó.

Egy háromszor oltottnak jóval kevésbé lesz baja a COVID-tól saját magához képest, mintha 6 hónappal régebbi oltása lenne és főleg mintha oltatlan lenne.

Egyébként előfordulhat, hogy az influenzával együtt kapja el. Na az aztán a féktelen immunválasz, ami akkor alakul ki...

2021. dec. 5. 09:47
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj, én a héten volt, hogy otthon sem voltam 1,5 napig, volt, hogy meg se nyitottam ezt a kategóriát. Viszont van egy kétpipás biológus, aki nagyon jókat ír, csak nem megfelelő stílusban, mert felidegesíti a sok immunrendszer-mániás (fétises) buta ember. Vannak még bőven kétpipások. Sőt, van, akinek meg van jelenítve a neve és két pipás. Meg másfél. Arról lehet megismerni őket ezen kívül, hogy logikusan írnak, nem az immunrendszerre verik ki esténként, tájékozottak, összeszedetten írnak, normális forrásokat hoznak (nem random videókat) és az oldalon am-block valószínűleg 70-80%-osak, csak ebben a kategóriában nem. :D

Azt nem tudom agyilag felfogni, hogy az oltásellenesek annyira frusztráltak a félelemtől, hogy ott támadnak, ahol tudnak és már az is baj, hogy a másik oldal is használja ezt a kategóriát, nem csupán ők.

2021. dec. 5. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!