2022-23 után már csak kétféle ember lesz:
A még élő beoltottak,
és az ibolyát már alulról szagoló oltás- és vírustagadók.
Mottó:
"A lepontozás nem véd meg a covidtól!"
Bezzeg a gyógyultakkal senki nem foglalkozik.
A plazmánk meg kéne...
"Mottó:"A lepontozás nem véd meg a covidtól!"
Aranyos. Az oltás sem. Akkor Te is jössz velünk oltatlanokkal alulról szagolni az ibolyát, kedves víruspárti/vírusnak szurkoló? :)
Nem csak idősek az a helyzet
A veszprémi mentős nő is meghalt 3 spajzer-rel és nem volt idős
Na?Ilyenkor mi van?Kisnyul?
Itt esélyekről van szó.
Egy háromszor oltottnak jóval kevésbé lesz baja a COVID-tól saját magához képest, mintha 6 hónappal régebbi oltása lenne és főleg mintha oltatlan lenne.
Egyébként előfordulhat, hogy az influenzával együtt kapja el. Na az aztán a féktelen immunválasz, ami akkor alakul ki...
Figyelj, én a héten volt, hogy otthon sem voltam 1,5 napig, volt, hogy meg se nyitottam ezt a kategóriát. Viszont van egy kétpipás biológus, aki nagyon jókat ír, csak nem megfelelő stílusban, mert felidegesíti a sok immunrendszer-mániás (fétises) buta ember. Vannak még bőven kétpipások. Sőt, van, akinek meg van jelenítve a neve és két pipás. Meg másfél. Arról lehet megismerni őket ezen kívül, hogy logikusan írnak, nem az immunrendszerre verik ki esténként, tájékozottak, összeszedetten írnak, normális forrásokat hoznak (nem random videókat) és az oldalon am-block valószínűleg 70-80%-osak, csak ebben a kategóriában nem. :D
Azt nem tudom agyilag felfogni, hogy az oltásellenesek annyira frusztráltak a félelemtől, hogy ott támadnak, ahol tudnak és már az is baj, hogy a másik oldal is használja ezt a kategóriát, nem csupán ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!