Beoltattad magad Covid ellen?
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 18:28
A kérdező szavazást indított:
Igen, saját belátásom szerint. Így védem magam és az embertársaim egészségét.
Igen, mert így biztonágban érzem magam és a családomat.
Igen, mert így jobban érzem magam.
Igen, de a családtagjaim beszéltek rá.
Igen, de munkahelyi nyomásra.
Nem, de be fogom, mert így tudom megtartani a munkahelyemet.
Nem, és a munkahelyem sem kötelez rá.
Nem. Csak akkor oltatnám be magam, ha bűncselekménynek minősítenék a nemoltakozást.
Nem, inkább a munkahelyet hagyom ott. Nem érdemes olyan helyen dolgozni, ahol az önrendelkezési jogában korlátozzák az embert.
Akkor sem oltatnám be magam, ha börtönbe kerülnék érte. Senki nem kötelezhet arra, hogy évente többször oltassam be magam.
59 szavazat
1/8 anonim válasza:
Csak egyet vettem fel, azt is 'muszájból'.
Viszont többet nem fogok.
2/8 anonim válasza:
Nem. Csak akkor, ha a munkahelyemen kötelező lesz.
3/8 anonim válasza:
Vicces, hogy ránk akarják eröltetni, másnak meg akinek kellene nem jut elég...
4/8 anonim válasza:
Nem! És a későbbiekben sem, bárhogy is akarnának ellehetetleníteni, kitartok a végsőkig.
5/8 anonim válasza:
Komolyan, nonszensz az, hogy ezt kérdezni kell.
6/8 anonim válasza:
Nem, és eszem ágában sincs felvenni.
7/8 anonim válasza:
Nem oltattam be magam és amíg rajtam múlik, nem is fogom soha. Majd ha erőszakkal lefognak és belém nyomják a tetves injekciójukat, majd akkor leszek csak oltott személy.
8/8 anonim válasza:
Igen, viszonylag későn, két hete vettem fel az első oltást, mert csak most kezdtem el veszélyben érezni magam, illetve mostanra jutott el az agyamig, hogy ez a vírus nem játék.
Régebben átestem egyszer,azóta is vannak maradványtünetek, amikből már elegem van. :/
Remélem az oltás helyrebillent végre, és megvéd az újrafertőződéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!