Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért csinálnak negyedik...

Miért csinálnak negyedik oltást az omikron variánsra, ha csak gyenge tüneteket okoz, és a who hivatalos közleménye szerint senki se halt bele?

Figyelt kérdés
Kérem, hogy olyanok válaszoljanak, akik már oltattak.

#oltás #korona #Omikron #COVID #Negyedik oltás
2021. dec. 4. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Tévedsz ,mindig volt injekció és ez is a nátha elleni szer . 1972ben a who a megfázást szánanáthat influenzának minősítette .
2021. dec. 4. 19:15
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
pánikkeltés, még több vakcina fogyjon, valamint a gazdaság, tőzsdék , piacok inogjanak meg.
2021. dec. 7. 13:01
 13/18 valaki : ***** válasza:
100%

4. válaszoló

NEEEEEEEM BÍROM MÁR EZT!!! Istenem, mi a fene az, hogy "lemérgezik"????? Ez konkrétan MI??? Ez a koronajárvány a posztkovid, meg a 7353556. oltás mellett elhozta a Kazinczyékat megszégyenítő magyar nyelvújítást. "Lefertőz", "Befertőz", "Összefertőz", "Oltakozik"...Most meg lemérgez...

De hogy ne csak ezzel kapcsolatban írjak, hanem a kérdésre választ is: én sem értem, miért kell ez. Több helyen is olvastam, hogy a járvány szelídülését jelzi ez. És akkor miért ne, egy oltás...

2022. jan. 4. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Én szerintem most pont elkaptam, nem vagyok oltva. Igazából a nyakam fáj, és olyan, mintha lázas lennék, de 35.7 az nem igazán láz.. csak olyan fura érzés, melegnek érzem magam. Egyelőre ennyi, ez az 5. nap.
2022. jan. 5. 08:46
 15/18 A kérdező kommentje:
De honnan tudod hogy ez az omikron es nem valami ezredik vírus? Úgy teszünk, mintha eddig nem léteztek volna betegségek.
2022. jan. 5. 08:49
 16/18 anonim ***** válasza:
14 vagyok, én azért gondolom, hogy ez omicron, mert annak a tünetei közt írják a váll, nyak fájdalmat, kifejezetten ezt a területet, és nekem ott fáj. Más betegség miatt nem emlékszem, hogy fájt volna a nyakam, de nyilván nem tudom 100%-ra.
2022. jan. 5. 18:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Nekem a számítógepes munkától fáj a nyakam kegyetlenül.
2022. jan. 5. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem attól szerencsére nem. És ami még fura, hogy ahol fáj, ott a bőröm is fáj, ha hozzáérek. Ezt mesélte egy ismerősöm, aki még tavaly vagy azelőtt volt covidos (nem tudom már, de régebben), hogy neki is fájt a bőre mindenhol. Fura.
2022. jan. 5. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!