Mi Mészáros Lőrinc elképesztő gazdagodásának hivatalosan lekommunikált indoka?
Meg van az a filmes geg, mikor valaki próbál valamit komolyan elmondani, de egyszerűen bele röhög mert még ő sem hiszi el hogy az úgy van, annyira nyilvánvalóan hazugság?
Na kb ez, hogy a pofádba röhögve azt mondják hogy ő saját erejéből építette fel a cégbirodalmát, mert akkora nagy vállalkozó zseni ő.
Nemzeti tőkésosztály építése.
Magyar hátán szántani lehet csak az eke színe nemzeti legyen.
Ha nem Mészáros Lőrinc kapná akkor nyugati tőkések
Akkor nem maradna itthon a pénz igaz a te zúzád sem irigykedve
@17:16
Pont ez a szomorú ebben az országban hogy csak a szar meg a kisebbik szar közül lehet választani...
Értem, tehát nagy vonalakban arról van szó, hogy még annyi sem volt bennük hogy valami kamu indokot kitaláljanak, egyszerűen vedd tudomásul hogy ez van és fogd be a szád. Nem semmi.
Kedves 5-ös, elmagyaráznád ha megkérlek, hogy nekem mezei emberként mitől jobb az ha Mészáros lopja el a pénzem és az ő zsebéből nem látom soha viszont, mintha egy amerikai, német vagy francia tőkés vinné el? Én egyszeri emberként nem ugyanott vagyok? Sőt, menjünk tovább, a külföldi tőkések néhanap forgatnak is vissza dolgokat a vállalkozásaikból, meg mellé adakoznak, stb. lásd Bill Gates milliárdos nagyságrendben önti a (Mészárossal ellentétben tisztességesen megkeresett) vagyonát alapítványokba, segélyszervezetekbe, kutatásokba, Mark Zuckerberg (a facebookos csávó) ha jól emlékszem a vagyona 70%-át adományozta oda. Mészáros mikor és mennyit adakozott a 300+ milliárdból? gyanítom egy hajléktalannak nem adna 1 Ft-ot, pont ellenkezőleg azt is kiszedné ami a kalapjában van. Elég érdekes felfogás ha te jogosnak gondolod a lopását valakinek csak azért mert a személyi igazolványában magyar zászló van...
“A hvg.hu elment Felcsútra, a rendkívüli testületi ülésére, hogy Mészáros Lőrincet a hihetetlen mértékű meggazdagodásáról kérdezzék. A lap azt írja:
„Mikor azt akartuk megtudni, hogyan nőhetett cégének árbevétele tíz év alatt hússzorosára, miközben az ezalatt Mark Zuckerberg vezetésével berobbanó Facebook mindössze hatszorosára emelte bevételeit a felcsúti polgármester röviden annyit közölt: »Okosabb vagyok Zuckerbergnél.«”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!