A kérdező szavazást indított:
Igen, a 3. oltást is felvettem
Igen, de csak 2 oltásom van
Igen, de az 1. után megkaptam a védettségim és nem mentem el a 2. oltásra
Nem, mert átestem a betegségen
Nem, mert egészségügyi okokból nem kaphatok oltást
Nem, mert nem akarom beoltatni magam
64 szavazat
2/4 anonim válasza:
Nem, majd a legutolsó hullám legutolsó vakcinájával beoltatom magam, addig meg nem fogok majd 697-szer is oltakozni.
3/4 anonim válasza:
Amint lehetett, beoltattam magam. Kettő van bennem, a harmadikon még gondolkodom, hogy szükség van-e rá, mert úgy éltem az oltás óta, mintha nem is létezne a járvány, a szervezetem egészen biztos találkozott a koronával, így talán nem csökkent a védettségem ellene. Amíg fizetős az ellenanyag vizsgálat, én ezt feltételezem és elhiszem magamról, majd ha ingyenes lesz, elvégeztetem.
4/4 anonim válasza:
Én bevagyok, férjem nem. Elkaptuk a covidot. Gyerekeknél nátha köhögés. Nálam iz és szaglás vesztés, 2 napig 3 napon vissza jött.. Nálam ennyi volt. Férjemnek iz szaglás még mindig nem jött vissza, izom fájdalom, hidegrázás, rossz közérzete szédülés, hányinger. Annyit mondott, h meg bánta, h nem oltotta be magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!