Emberek, akik beoltattátok magatokat Covid ellen és komoly mellékhatása volt a vakcinának, milyen oltást kaptatok?
Első oltásom kb 3 hete, 2 napig izomfájdalom, láz, hányinger, gyengeség.
2 nap után elmúlt minden.
Áprilisban elkaptam a covidot, kb olyan, csak 2 napig.
Ne tervezz arra a 2 napra semmit, jobban jársz. :)
Nem tudom, hogy ez komoly mellekhatásnak számít-e, de leírom. 1.oltás: 1 napig voltam lázas, gyenge, végigaludtam az oltást követő napot. 2. Oltás: másfél hétig fájt a karom, de nagyon. Nem az oltás helye fájt, hanem az egész karom. Oltás utánt követő 2 éjszaka ugyanabban a felsőben aludtam, ami rajtam volt oltáskor, mert nem bírtam a fájdalomtól felemelni a karom. Izomlázhoz tudnám hasonlítani az érzést, de jó erős izomlázhoz. Astrazeneca volt mindkettő.
Es ezeket már csak a történet teljességéért írom le: 3. Oltasom is megvolt már, Pfizer. Semmilyen mellékhatása nem volt. És 3 oltás után elkaptam a covidot. Fájt a torkom par napig, tüsszögtem rengeteget, meg köhögtem keveset, és rengeteget fújtam az orrrom. De semmilyen egyéb tünetem nem volt. Se láz, se nehézlégzés semmi. Krónikus beteg vagyok (copd, asztma) ée a tüdőm egy részét is már kivették évekkel ezelőtt. A covid nekem oltások nélkül minimum lélegeztetőgépet jelentett volna, hacsak nem a temetőt egyenesen. Így elszopogattam pár tantum verdét a torkomra meg megittam napi 2 fluimucilt, hogy tuti ne húzodjon le a tüdőmre, és ennyi történt. 5 napom ráment, és túl vagyok rajta. (Nem, nem megfázás volt. Teszttel igazolt covid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!