Ezekszerint a Magyar orvosi kamara hazudik vagy lehetséges hogy az intenzíven 70 százalék oltatlan és az oltottak között is akik bent fekszenek, azoknak a legtöbbje 4 hónapnál régebben kapta az oltást?
Ha így van akkor a kormány miért nem teszi közzé az adatokat, hogy ezzel is ösztönözze az oltatlanokat az oltásra?????
Ezt válaszolja már meg valaki!
7. És? Akkor mással oltakoznának, de legalább oltakoznának...
Ennek így semmi értelme.
Én sem vagyok oltva, pont a kormány titkolózása miatt.
8, ez igaz
Dehát ez az egész a politikai népszerűségnek van alárendelve.
Mindneki tudja, hogy a kormány elutasította a Pfizer és Moderna szállítmányok felét és helyette inkább kínai oltást vásárolt saját offshore cégein keresztül, így rengeteg állami pénzt toltak át magánzsebbe.
Illetve mindneki hallotta, hogy a WHO és a kínai gyártó is megerősítette, hogy az oltásuk konkrétan semmit sem ér 60 év föött.
Mindenki tudja, hogy a magyar lakosság beoltását az öregekkel kezdték, és ennek nagyrésze kínai volt.
Mindenki tudja, hogy több mint 33.000 regisztrált COVID halott van eddig, ami világszinten dobogós népességarányosan.
Ha most arra is fény derülne, hogy a kórházba került oltottak döntő többsége kínaival volt beoltva, akkor egyértelmű lenne, hogy a kormány ödntése nyomán halnak és fognak meghalni ezrek, pusztán azért, mert ők előrébb tartották a saját zsebük tömését a nép biztonságba helyezésénél.
Mondjuk ennél egyszerűbb összefüggések is tudható tények, mégsem zavar senkit, úgyhogy nem tudom ezt miért kell rejtegetni... Azt se tartom kizártnak, hogy ha esetleg elbuknák a választásokat, berobbantják, hogy hány ember hal meg az új kormány alatt, tehát mennyire alkalmatlanok. Az senkit sem fog érdekelni, hogy ténylegesen mi a helyzet, ha elég hangosan mondják a maguk verzióját. Márpedig abban biztosak lehetünk, hogy elég hangosak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!