Ennyire jól védene az oltás, hogy a kórházban a covid betegek 85 százaléka oltatlan vagy hazudik Zacher Gábor?
Figyelt kérdés
Amúgy van ápoló ismerősöm is a Korányiban, ő is azt mesélte hogy 70 oltatlan..2021. nov. 21. 10:42
2/19 A kérdező kommentje:
... 70 százaléka oltatlan....
2021. nov. 21. 10:43
3/19 anonim válasza:
Ez a divat most. Mindig kell valami ellenségkép a pszichopata törpének. Nyílván nem lehetne vezető pozícióban az, aki mást mer nyilvánosan állítani
4/19 anonim válasza:
Milyen meglepő, hogy az oltottak kisebb eséllyel kapják el a betegséget, ami ellen oltják őket…ja, nem
6/19 anonim válasza:
Mind eü dolgozó mondom, hogy igen az oltatlanok vannak többségben a Covid osztályunkon, én is ilyen 70-80%-os arányt tudok. Tehát az oltás nagyon komolyan csökkenti annak az esélyét, hogy komoly bajod legyen vagy kórházba kerülj, és ezt nem azért mondom, mert ez a propaganda szöveg, hanem mert ezt tapasztalom.
7/19 anonim válasza:
Kedves utolsó! Arról van infód, hogy oltatlanok is hallnak bele?
8/19 anonim válasza:
7! Tényleg ezt akartad kérdezni? Mert igen jobbára oltatlanok halnak bele sajnos, illetve azok az idősek, az oltottak közül, akik még az elején kaptak oltást és már elmúlt a hatása. Hozzáteszem van kivétel sajnos egy mentőápoló nem rég halt bele covidba pedig oltott volt -igaz Shinopharmmal, ami a leggyengébb az oltások közül- tehát az oltás sem ad 100%-os védelmet.
A személyes tapasztalatom, hogy az idősek védettsége nagyon gyorsan elkopik az oltások után, nekik szerintem három-négy havonta adni kéne egy újabb vakcinát, hogyha azt akarnánk, hogy tényleg ne kerüljenek kórházba, illetve a Shinopharmot én kiszedném, és nem oltatnék vele, alig ér valamit. ellenben a sokat szidott Szputnyik nagyon jónak tűnik eddig.
9/19 anonim válasza:
Mivel, szinte 0 HIVATALOS infónk van az oltások hatékonyságáról, mellékhatásairól, ezért igen, valóban ezt akartam kérdezni. Sőt, újra megkérdezném, mindenkit, akit csak lehet. Mert jelenleg az a nagy büdös helyzet, hogy aki nem oltatja be magát, az a hivatalos információk miatt nem oltatja magát. Nem tudunk számszerűen szinte semmit se.
10/19 anonim válasza:
9-es Most már teljesen mindegy mi a "hivatalos információ" mert elveszítették a hitelüket, bizalmat a sok hazudozással, ködösítéssel, demagóg propagandával. Ezt már nagyon nehéz lesz korrigálni. És ha erőt vetnek be hogy érvényesítsék az akaratukat, az még egy fokozatot ront a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!