Ennyire jól védene az oltás, hogy a kórházban a covid betegek 85 százaléka oltatlan vagy hazudik Zacher Gábor?
A saját tapasztalataim alapján:
Én külföldön élek egy olyan városban, ahol már 2019 tavaszán kimutatható volt a szennyvizben a COVID, mikor ugye hivatalosan 2020 februárjában jelentették az első esetet Olaszországban. Én 19 Novemberében voltam beteg, és utólag jöttem rá, hogy kb minden tünetem stimmelt. Ez utólag tüdőszűrés és antigén teszt is megerősitette. De hiába estem át rajta igazoltan -ráadásúl 3 hónappal a hivatalos kezdet előtt-, nekem is be kellene oltatnom magam mindenképp. Annyi félinformáció van erről a szrról kb mindenhol, hogy tényleg képtelenség bárminek is hitelt adni.
16
Ez nagyon szomorú; az eü rendszer szégyene, de attól a tény még tény: nem a szakterülete, nem ért hozzá.
17! Milyen szakértelem kel ahhoz, hogy megnézd a betegdokumentációban, hogy az éppen ott lévő beteg oltott-e vagy sem?
odakerül eléd a beteg, oda van írva a Lelet-be, hogy most oltott-e vagy sem! Ha azt látod, hogy tízből nyolc beteged a covid osztályon oltatlan, -mert gondolom Zacher valami ilyesmit látott a sürgősségin, mert úgy tudom ott van, akkor- azt fogod mondani, hogy a kórházban lévő covidos betegek 80%-a oltatlan, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!