Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ennyire jól védene az oltás,...

Ennyire jól védene az oltás, hogy a kórházban a covid betegek 85 százaléka oltatlan vagy hazudik Zacher Gábor?

Figyelt kérdés
Amúgy van ápoló ismerősöm is a Korányiban, ő is azt mesélte hogy 70 oltatlan..
2021. nov. 21. 10:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
9! Miért gondolod, hogy a nem hivatalos információk bármivel is jobbak? Sőt, az én azt hallottam kezdetű dolgok általában épp, hogy százszor rosszabbak.
2021. nov. 21. 11:54
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

A saját tapasztalataim alapján:

Én külföldön élek egy olyan városban, ahol már 2019 tavaszán kimutatható volt a szennyvizben a COVID, mikor ugye hivatalosan 2020 februárjában jelentették az első esetet Olaszországban. Én 19 Novemberében voltam beteg, és utólag jöttem rá, hogy kb minden tünetem stimmelt. Ez utólag tüdőszűrés és antigén teszt is megerősitette. De hiába estem át rajta igazoltan -ráadásúl 3 hónappal a hivatalos kezdet előtt-, nekem is be kellene oltatnom magam mindenképp. Annyi félinformáció van erről a szrról kb mindenhol, hogy tényleg képtelenség bárminek is hitelt adni.

2021. nov. 21. 11:59
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, Zacher Gábor miért nyilatkoztat ki bármit is. Ő már inkább "celeb", mint orvos. És ezt ő maga járta ki magának. Különben is; addiktiológus, nem pedig virológus. A véleménye kb. annyira számít, mint egy ortopéd szakorvosé. Semennyire. Számomra totálisan érdektelen, hogy mit mond.
2021. nov. 21. 14:20
 14/19 A kérdező kommentje:
13. Ő csak azt mondta mi van abba a korházába, ahol dolgozik. Ehhez nem kell virológusnak lenni egy sima nővér is meg tudja állapítani ki oltott és ki nem
2021. nov. 21. 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindenki meg tudja állapítani. Csak zacher mennyire mondható független szavahihető hiteles forrásnak? Ez a nagy kérdés!
2021. nov. 21. 14:49
 16/19 anonim ***** válasza:
6%
13! Tudod te milyen kevés epidemiológus van a COVID osztályokon? Zacher épp úgy illetékes mint bármely orvos, aki kapcsolatban van covidosokkal az anesztesektől a belgyógyászokig, mert ilyen orvosok is be vannak osztva covidra dolgozni.
2021. nov. 21. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:
93%

16

Ez nagyon szomorú; az eü rendszer szégyene, de attól a tény még tény: nem a szakterülete, nem ért hozzá.

2021. nov. 21. 15:25
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

17! Milyen szakértelem kel ahhoz, hogy megnézd a betegdokumentációban, hogy az éppen ott lévő beteg oltott-e vagy sem?

odakerül eléd a beteg, oda van írva a Lelet-be, hogy most oltott-e vagy sem! Ha azt látod, hogy tízből nyolc beteged a covid osztályon oltatlan, -mert gondolom Zacher valami ilyesmit látott a sürgősségin, mert úgy tudom ott van, akkor- azt fogod mondani, hogy a kórházban lévő covidos betegek 80%-a oltatlan, ennyi.

2021. nov. 21. 15:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egy oltas mellett egy embernek sem kéne korhazba kerülni ideális esetben...
2021. nov. 21. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!