Hány százaléka gyerek a kórházba került covidosoknak?
Figyelt kérdés
Te beoltatod a gyermekedet?2021. dec. 2. 23:49
1/5 anonim válasza:
Nem. Chipet ültetnek be amikor oltást kapsz!
2/5 anonim válasza:
Fiam osztályában 27 ből több mint 10 került kórházba. Köztük a fiam is, 9 napig nem tudtuk á lázát levinni. Ami nem 38 volt hanem 41 fellett is.
Ezek után post-covid tüdőgyulladás, tüdőhegedés. Ez az apjának is. Hetente járunk kezelésre kórházba. Nem jáehat iskolába sem.
9 éves gyerekről van szó.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt a de durva. Gyógyulást kívánok! Milyen kezelést kap?
A 10 gyerkőcből volt oltott?
2021. dec. 3. 00:15
4/5 anonim válasza:
#3 Egyelőre nem olthatnak 12 év alatt, ha jól tudom. 9 évesekkel, nagyon sokat kell buknia valakinek, hogy 12 évesként vagy idősebbként egy osztályba járjon...
5/5 anonim válasza:
Nem kapott oltást, De nem is kaphat így legalább fél évig.
Infúziós kezelést kapott, InHalátorban gyógyszert, sószoba + minden héten feljárunk a mátrába is.
Nekem az látszott, hogy az a gyerek akinek gyengébb az immunrendszere betegebb lesz sokkal.
De a korhazban nagyon rendesek voltak, en is beteg voltam megis a gyerek mellett lehettem.
Mi a ferjemmel oltottak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!