Azzal számolnak az oltás ellenesek, hogy kötelező lesz valószínű az oltás?
Számolunk vele igen, majd veszünk hamis igazolást. Annyit azért szeretnék tisztázni, hogy nem úgy általában vagyunk az oltások ellen. A fentartásaink csak a kísérleti oltásokkal szemben vannak, amiért senki nem vállal felelőséget, ráadásul nem is hatnak. És rengeteg hazugság, kamu, sumákolás van a sztori körül, ami szintén nem túl bizalomgerjesztő.
Családból, ismerettségi körben velem együtt 5 ember nem oltatatott, mi makk egészségesek vagyunk. Akik oltottak 2/3-a beteg, 3 súlyos, 1 ember kórházban. Nyilván csak véletlen.
“ bezzeg ők makkegészségesek.”
Persze, mert nekik “van immunrendszerük” 🤣
És amúgyis:
“Az oltásokért nem vàllal senki felelősséget, kísérleti anyagok és amúgy is a szomszéd Pista bácsi feleségének nagynénjének nagymamája a Margit néni unokàjànak iskolatársának az apukájának a kolléganőjének a férje is meghalt az oltás után 4 héttel!!!!!!”
Igaz szegény végstádiumú rákos volt, de az oltás nélkül élt volna még 117 évet…
És ezzel számoltak az oltáspártiak?
Én számítottam erre, hamarosan valaki coming outolni fog😃
Ez az első fecskék egyike.
"De érdekes, hogy mindig csak oltásellenes idióták oltott ismerősei betegednek meg súlyosan/kerülnek kórházba, bezzeg ők makkegészségesek.😃😃😃 Na persze, ezt még a hülye se hiszi el. Fura módon, nekem egyetlen oltott ismerősöm se került súlyos állapotba, sőt még csak meg se betegedett, viszont 2 oltatlan meghalt, úgyhogy ennyit erről. Velük van tele a temető."
Az is érdekes, hogy mindig csak az oltás hívő idióták oltatlan ismerősei betegednek meg súlyosan/kerülnek kórházba. Nem? 😄😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!