Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Azzal számolnak az oltás...

Azzal számolnak az oltás ellenesek, hogy kötelező lesz valószínű az oltás?

Figyelt kérdés
Ausztria után, Németbe és Görögbe is kötelező lesz úgy néz ki. Előbb utóbb Mo.-n is az lesz szerintem, csak választás előtt nem merik felhozni.

2021. dec. 2. 10:16
A kérdező szavazást indított:
Mo.-n is lesz kötelező oltás
Nem lesz Mo.-n
Sehol nem lesz, csak így próbálnak több embert rávenn most az oltásrai
35 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Számolunk vele igen, majd veszünk hamis igazolást. Annyit azért szeretnék tisztázni, hogy nem úgy általában vagyunk az oltások ellen. A fentartásaink csak a kísérleti oltásokkal szemben vannak, amiért senki nem vállal felelőséget, ráadásul nem is hatnak. És rengeteg hazugság, kamu, sumákolás van a sztori körül, ami szintén nem túl bizalomgerjesztő.

Családból, ismerettségi körben velem együtt 5 ember nem oltatatott, mi makk egészségesek vagyunk. Akik oltottak 2/3-a beteg, 3 súlyos, 1 ember kórházban. Nyilván csak véletlen.

2021. dec. 2. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
De érdekes, hogy mindig csak oltásellenes idióták oltott ismerősei betegednek meg súlyosan/kerülnek kórházba, bezzeg ők makkegészségesek.😃😃😃 Na persze, ezt még a hülye se hiszi el. Fura módon, nekem egyetlen oltott ismerősöm se került súlyos állapotba, sőt még csak meg se betegedett, viszont 2 oltatlan meghalt, úgyhogy ennyit erről. Velük van tele a temető.
2021. dec. 2. 10:40
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Én nem számolok ezzel. Kizártnak tartom hogy be tudják vezetni ezt bárhol a világon. A népharag szimplán el fogja söpörni ezt a tervet.
2021. dec. 2. 10:45
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Én még reménykedem, hogy nem fogják bevezetni mindenki számára, eddig még sehol sincs róla elfogadott törvény, csak nyilatkozatok, ijesztgetések. Nálunk a felnőtt lakosság kb. 60%-a nem ért egyet a kötelező oltásokkal, így ez elég nagy ellenállásba ütközne.
2021. dec. 2. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

“ bezzeg ők makkegészségesek.”

Persze, mert nekik “van immunrendszerük” 🤣

És amúgyis:

“Az oltásokért nem vàllal senki felelősséget, kísérleti anyagok és amúgy is a szomszéd Pista bácsi feleségének nagynénjének nagymamája a Margit néni unokàjànak iskolatársának az apukájának a kolléganőjének a férje is meghalt az oltás után 4 héttel!!!!!!”

Igaz szegény végstádiumú rákos volt, de az oltás nélkül élt volna még 117 évet…

2021. dec. 2. 11:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudom elképzelni hogy ezzel ijesztgetnek, és ehhez képest fognak hozni enyhébb intéskezdéseket ami a jelenlegihez képest durvább, de a beharangozotthoz képest enyhébb. A néppel könnyebben el lehet fogadtatni a sz@patásokat ez egy bevált taktika.
2021. dec. 2. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

És ezzel számoltak az oltáspártiak?

[link]

Én számítottam erre, hamarosan valaki coming outolni fog😃

Ez az első fecskék egyike.

2021. dec. 2. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Pont leszarom akkor se oltatom be magam
2021. dec. 3. 17:12
 9/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Én már tavaly márciusban tisztában voltam vele. Ugyanez volt a sertésinfluenza botrány idején is, csak akkor még kevésbé volt felkészülve a WHO, és útközben elhalt a tömeghisztéria. Mostanra megtanulták a leckét.
2021. dec. 3. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
54%

"De érdekes, hogy mindig csak oltásellenes idióták oltott ismerősei betegednek meg súlyosan/kerülnek kórházba, bezzeg ők makkegészségesek.😃😃😃 Na persze, ezt még a hülye se hiszi el. Fura módon, nekem egyetlen oltott ismerősöm se került súlyos állapotba, sőt még csak meg se betegedett, viszont 2 oltatlan meghalt, úgyhogy ennyit erről. Velük van tele a temető."

Az is érdekes, hogy mindig csak az oltás hívő idióták oltatlan ismerősei betegednek meg súlyosan/kerülnek kórházba. Nem? 😄😄

2022. febr. 12. 11:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!