Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért tartod jelentéktelennek...

Miért tartod jelentéktelennek a COVID-ot? Tudsz válaszolni a lenti kérdésekre?

Figyelt kérdés

- Nem hiszed el, hogy tele vannak a kórházak COVID-osokkal, akik miatt egy rakás egészségügyi dolgozót át kell vezényelni - pl szemészt COVID intenzívre? (Nemcsak Magyarországon!!!!!) Nem hiszel akár egészségügyis ismerősödnek, családtagodnak sem?

- Szerinted halál komolyan átverik az egész világot? A legélhetőbb, leggazdagabb országok vezetői is csak átverik a lakosságot?

- Ha a vakcina miatt félsz, hogy az immunrendszered rosszul reagál rá és szövődménye lesz, akkor attól nem félsz, hogy magára a vírusra is EGÉSZEN BIZTOSAN rosszul fog reagálni és szövődménye lesz?

- Szerinted lefizették az egészségügyi dolgozók 95%-át?

- Szerinted Japánban miért nézők nélkül tartották az olimpiát?

- Szerinted itt gyakorin mi ez a sok kérdés, hogy a COVID miatt hónapok óta nem tud sportolni, magas lett a vérnyomása, nem tud aludni, munkaképtelen, szívizomgyulaldása van? Influenza alatt miért nem voltak ilyen kérdések?

- Szerinted hazudik a WHO és a CDC?

- Nem gyanús neked, hogy egy rakás ismerősöd szenved vele hetekig, hal bele, ha találkozol valakivel, meséli is, kije halt meg miatta? Nem gyanús, hogy 30 körüli ismerőseid kerülnek lélegeztetőgépre? Nem gyanús neked, hogy egész egyszerűen nagyon sok a halál a környezetedben? (Nálam például ez van!!)

- Miért vagy ideges, ha valaki érvel az oltás mellett?

- Ha kijelentesz valamit és forrást kérnek, miért hagyott ott a vitát? Miért hagyod ott a vitát bántó megjegyzés odaszúrása után?

2021. dec. 1. 14:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy átverés a vírus? Tényleg ilyen nehéz értelmezni, amit írtam? :D A vakcinák viszont kissé azok. Messiásként lettek eladva, sokan abban a tudatban is élnek, aztán a lélegeztetőn meg a kórházban kiderül, hogy annyira nem is messiás...sőt. Rosszabbik esetben már valamilyen mellékhatás formájában.

Vakcina mellett szóló "érv", amelyek konteók:

- megvéd a vírus fertőzéstől (elkapástól) -> nem igaz

- megakadályozza a vírus terjedését -> nem igaz

- megakadályozza a súlyos, halálos szövődményeket -> nem igaz

- biztonságos, hatásos -> nem igaz (vagy csak részben)

- segít fertőzés esetén könnyebb lefolyásban -> nincs rá bizonyíték

- elegendő 1, majd 2 oltás -> nem igaz

Sorolni lehetne még, ma már egyik sem állja meg a helyét, ezért is írtam, hogy nem igaz, vagy csak féligazság vagy nincs rá bizonyíték.

2021. dec. 1. 16:43
 22/31 A kérdező kommentje:
Jó, akkor te mit tennél egy krónikus beteg helyében?
2021. dec. 1. 16:51
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Vagy a vírus viszi el, vagy a vakcina. Nem mindegy?
2021. dec. 1. 17:40
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Krónikus beteg helyében mindenképp indokolt az oltás, ez szerintem senkinek nem kérdés. Az összes szakértő, még akik az oltás ellen vannak azok is azzal nyitnak hogy a rizikófaktoros embereket be kell beoltani, de a többi embert hatalmas, fatális hiba ezekkel az oltásokkal beoltani tömegesen covid ellen. Ennek ha valaki alaposan utánaolvas, még laikusként is meg tudja érteni a miértjét.
2021. dec. 1. 17:43
 25/31 A kérdező kommentje:

Nem, nem tudom megérteni a miértjét.

Egyrészt nem véd minket, veszélyeztetetteket eléggé az oltás, ha nagyon beteg oltatlanok között vagyunk. Sok vírus kerül be a szervezetünkbe, kórházba kerülünk.

Másrészt mi, veszélyeztetettek oltottak vagyunk, megnézheted, hogy nem ér semmit.

Ha mindenkit beoltanának, aki oltható (ami valszeg 99,99%-nál is nagyobb arány) pár hét alatt, eltűnne a vírus.

2021. dec. 1. 17:46
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor olvasgass tanulmányokat, hallgass meg olyan embereket akik a virológia , vakcinológia, evolúciós biológia nemzetközileg elismert szakértői és meg fogod érteni mi történik most.
2021. dec. 1. 18:04
 27/31 A kérdező kommentje:
Én már rég értem.
2021. dec. 1. 18:08
 28/31 anonim ***** válasza:
90%

"Nem, nem tudom megérteni a miértjét" - "Én már rég értem." Akkor már nem fogsz feltenni több kérdést a gyakorin coviddal, vakcinákkal kapcsolatban?

Személy szerint nagyon örülnék ennek. :-)

2021. dec. 1. 18:15
 29/31 A kérdező kommentje:

A konteóban állított butaság miértjét nem tudom megérteni, azt, hogy a vírussal mi történik, azt nagyon is értem!

Nem teszek fel több kértést, HA nem születik több vakcinaellenes kérdés sem illetve több "hulljon a férgese" felfogású kérdés.

2021. dec. 1. 18:18
 30/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem gyanús hogy lassan már nincs más betegség csak KUVIK-19
2021. dec. 1. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!