Miért tartod jelentéktelennek a COVID-ot? Tudsz válaszolni a lenti kérdésekre?
- Nem hiszed el, hogy tele vannak a kórházak COVID-osokkal, akik miatt egy rakás egészségügyi dolgozót át kell vezényelni - pl szemészt COVID intenzívre? (Nemcsak Magyarországon!!!!!) Nem hiszel akár egészségügyis ismerősödnek, családtagodnak sem?
- Szerinted halál komolyan átverik az egész világot? A legélhetőbb, leggazdagabb országok vezetői is csak átverik a lakosságot?
- Ha a vakcina miatt félsz, hogy az immunrendszered rosszul reagál rá és szövődménye lesz, akkor attól nem félsz, hogy magára a vírusra is EGÉSZEN BIZTOSAN rosszul fog reagálni és szövődménye lesz?
- Szerinted lefizették az egészségügyi dolgozók 95%-át?
- Szerinted Japánban miért nézők nélkül tartották az olimpiát?
- Szerinted itt gyakorin mi ez a sok kérdés, hogy a COVID miatt hónapok óta nem tud sportolni, magas lett a vérnyomása, nem tud aludni, munkaképtelen, szívizomgyulaldása van? Influenza alatt miért nem voltak ilyen kérdések?
- Szerinted hazudik a WHO és a CDC?
- Nem gyanús neked, hogy egy rakás ismerősöd szenved vele hetekig, hal bele, ha találkozol valakivel, meséli is, kije halt meg miatta? Nem gyanús, hogy 30 körüli ismerőseid kerülnek lélegeztetőgépre? Nem gyanús neked, hogy egész egyszerűen nagyon sok a halál a környezetedben? (Nálam például ez van!!)
- Miért vagy ideges, ha valaki érvel az oltás mellett?
- Ha kijelentesz valamit és forrást kérnek, miért hagyott ott a vitát? Miért hagyod ott a vitát bántó megjegyzés odaszúrása után?
A teljesség igénye nélkül és nem feltétlen sorrendben.
Kórház: nem adnak rendes adatokat, soha senki nem mehetett be, média, stáb és egyetlen live sem készült kovid osztályon az egész világon, mikor mindent megosztunk magunkról.
Azoknak az országoknak a vezetői, akik hasonlóan reagálják le a pándémiát, közös szállal rendelkeznek, ez a wikipédián megtalálható, elolvasható. Aki most benne van ugymond a vakcina bizniszben, az akkor is ott volt, mindenki.
Minden ismerősöm, vagy nagyon könnyen túl volt rajta, vagy el sem kapta, ezek vannak többen. Nem ismerek súlyos beteget.
Forrást ennyi idő után, lassan 2 év, már nem adok. A google-val bárki 5 percen belül ellenőrizhet bármit, de inkább a duckduckgót ajánlom.
Who bukott már 2009-ben a H1N1 pándémiával, ítéletek is születtek, teljesen nyílvános a dolog, csak el kell olvasni. A pfizer is giga bírságot fizetett már a betegek félretájékoztatása miatt, ez is tény, olvasható.
A vakcina: nem találod érdekesnek, hogy az omikron variánsnak olyan tünetei vannak, mint az oltási mellékhatások? És azt, hogy a moderna főnöke bejelentette, hogy az oltásuk nem jó az omikronra?
Ez azért érdekes, mert én már 1 éve vártam ezt a pillanatot, hogy mivel fognak előrukkolni, mi lesz a magyarázat mikor összeérnek a számok, oltott, halott, átesett. Az omikron a megoldás az oltás mellékhatásaira és az oltás eredménytelenségére is.
Hát így hirtelen.
Használd a keresőket, sokkal jobban megmarad, ha magad nézel utána a dolgoknak.
Köszönöm szépen, hogy válaszoltok!
Utánanéztem én, de én azt találtam, hogy a legjobb, ha oltatunk és ezzel együtt is otthon maradunk, amíg a 4. hullám nem csillapodik. Mármint nyilván nem mindenhol ez van leírva szó szerint, de a talált információkból ezt lehet összerakni.
"A vakcina: nem találod érdekesnek, hogy az omikron variánsnak olyan tünetei vannak, mint az oltási mellékhatások?"
Az oltási mellékhatások ugyanazok, mint a poszt-COVID szindróma tünetei is. Félrecsúszott immunválasz miatt szívizomgyulladás, fülzúgás, idegrendszeri szövődmények, ízületi gyulladás stb. Csak épp az oltás esetén 1.000.000-ból 1 esetben, akkor is enyhén, kezelhető formában. A vírus esetén kb. 30%-ban és lehet, hogy egy életre tönrekement a szíved vagy a tüdőd.
Tehát nem tartom furcsának, hogy az omicron is okoz ilyen szövődményeket.
Az én ismerősi körömben először tavaly télen ömlöttek a gyászjelentések, gyászoló, panaszkodó ismerősök.
Most ősszel pedig bárkivel találkozom, szóba kerül a COVID és mondja is, kije halt meg vagy volt 3 hétig oxigénen.
Ja, zömében 40 alattiakról van szó.
Volt alapbetegségük, mint mindenkinek, de nem feltétlen durva.
Például:
"The incidence of post-COVID syndrome is estimated at 10-35%, while for hospitalized patients it may reach 85%. Fatigue is the most common symptom reported in 17.5-72% of post-COVID cases, followed by residual dyspnea with an incidence ranging from 10-40%. Mental problems, chest pain, and olfactory and gustatory dysfunction may affect up to 26, 22 and 11% of patients, respectively."
Ugye tudod, hogy minden "kutatási" anyag meg a covid vakcinák mellett szóló érv csak elméleti síkon értelmezhető? :D
Minden, a vakcinák mellett szóló érv, konteó szépen megbukott. Félreértés ne essék, én örülnék egy tényleg hatásos vakcinának, amellyel végre abbafejeződhetne a tényleges vírushelyzet (az, hogy a kormányok meddig húzzák az más kérdés).
Ha ez világszintű átverés lenne, régen megbukott volna.
Ha ez egy világszintű átverés, akkor megadom az elérhetőségét a kb. 15 elhunyt ismerősöm rokonságához, menj oda és add elő nekik.
Akármikor volt szó komolyabb szövődményről (mondjuk legalább olyan komolyról, mint a post-COVID), mellé írták, hogy többszázezerből, de inkább millióból 1.
De tudod mit?
Ha 100-ból 1, az ember akkor is oltat, mert még mindig nem 100-ból 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!