Ha kaptál oltást covid ellen, akkor miért oltattad be magad?
Nem a covidtól félek, hanem a magyar kórházak állapotától. Ha oda bekerülsz némi túlzással neked annyi.
Előttem már 4 millió embert beoltottak, ők túlélték, úgyhogy a szuritól nem kellett félnem.
Párom ápoló és volt szerencséje a korábbi hullámok során covidos osztályon dolgozni. Minden nap mesélte, hogy egyfolytában hozza nekik a mentő a szörnyű állapotban lévő covidos betegeket, köztük bizony egészséges fiatalokat is.
Én pedig fogorvosként különösen ki vagyok téve fertőző betegségeknek, mivel az a munkám, hogy forog a beteg szájában a turbina, ami a beteg nyálát és vérét szórja szét a levegőben. Ráadásul mivel sok emberrel találkozom, így szerencsétlen esetben akár meg is fertőzhetek sok beteget. Nem is volt kérdés, hogy első adandó alkalommal elmenjek az oltásért!
Én türelmes vagyok azokkal, akiknek nincs egészségügyi végzettségük és a párjuk nem covidosok életéért küzd napi szinten, ezért internetes olvasmányaik alapján hülyeségeket hisznek. Csak azért feltűnhetne nekik, hogy valamilyen varázslatos módon velük szemben áll a globális természettudományos elit és orvostársadalom kb. 99,99%-a!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!