Manly kérdése:
Megint a Covid, v még mindig.Jön az omikron becenevű Afrikából-mit gondoltok erről ?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 15:58
1/14 anonim válasza:
A 15 másik ugyanilyen kérdésre adott 200 válasz nem volt elég?
2/14 anonim válasza:
Engem csak a Covid S Plus 2021 érdekel.
3/14 anonim válasza:
Engem meg csak az Antikrisztus szuper mutáns érdekel.. Már úton van, most csekkolt be éppen.. Megőrjitik már az embert komolyan.
4/14 A kérdező kommentje:
Lehet, h a célok között van a riogatni ?
2021. nov. 28. 16:06
5/14 anonim válasza:
Lehet, hogy az a cél hogy örökké féljen az ember. Sose lehet tudni, ma már bármi megtörténhet.
6/14 anonim válasza:
Mit szólok hozzá? Nagyon örülök neki, már alig várom hogy ideérjen!
7/14 A kérdező kommentje:
Mindig jön valami új.
2021. dec. 16. 17:49
8/14 anonim válasza:
Már itt van a országban, jaj de izgi!!!! 🤪
9/14 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc, itt van , terjedni fog.
2021. dec. 16. 18:48
10/14 anonim válasza:
Aki meg amúgy is hipochonder, vagy láz fóbiás mint én, azt megőrjitik de komolyan. Én már kezdek ebbe bele őrülni. Ez borzasztó. Mi jön még? Eddig, hosszú évtizedekig miért nem jött? Miért pont csak most?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!