Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Féltek az új omikron szuper...

Féltek az új omikron szuper mutánstól?

Figyelt kérdés

2021. nov. 27. 16:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Az meg micsoda?
2021. dec. 24. 21:53
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Mar be is zarkoztam :D

Pincet berendeztem es szkafandert gazmaszkkal es dupla gumikesztyuvel feloltottem magamra

Innen se ki se be nincs forgalom mert mindmeghalunk🤣🤣

2021. dec. 25. 11:04
 33/35 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok mikor jön egy újabb mutáns. Vajon hány évig fogunk így élni.
2021. dec. 25. 16:37
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szó semmiféle "mutánsról", ez az omikron csak egy a sokezer átlagos vírus közül amik köztünk vannak, néhányan megbetegszenek tőle, nem túl komolyan. De azért bedobták a köztudatba, mint új variánst, a politikusok és a sajtó meg ráugrottak a gumicsontra.
2021. dec. 25. 18:12
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Tűpontos. Még annyi tegyünk hozzá, hogy vannak köztünk jócskán (nyilván sajnos, de egyrészt természetesen is) olyan emberek, akiknek gatya az immunrendszerük, beszednek valami vírust és annyi nekik. Nevezhetjük ezt omikronnak vagy már kutya fülének is. Aki idős és/vagy gyenge, beteg, az el fog kapni úgyis valamit. Tüdőgyulladás, influenza stb.

De nem, nyomorítsuk meg életerős emberek életét is, hogy az ilyen beteges emberek fél évvel tovább élhessenek, cserébe nyomorogjon sok évre az erősebb ember.

2021. dec. 25. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!