Féltek az új omikron szuper mutánstól?
Én három Pfizert felvettem, a legutóbbit pont 1 héttel ezelőtt. Én eldöntöttem, hogy negyediket most egy éven belül biztosan nem veszek fel, akármit mondanak.
Nem mérettem ellenanyagszintet (majd valamikor elmegyek egyszer vérvételre, és akkor bele fogom vetetni a dokimmal ezt is és ha óbégat, majd kifizetem),de mivel nem vagyok öreg(39) 3 Pfizer után kell, hogy legyen egy decens mennyiségű ellenanyagom (ha meg nincs, akkor már 4.,5.,6.,7.,8.,9. ...) oltástól sem lesz.
A keleti vakcinákkal való keresztoltás nagyobb hatékonyságában meg egyáltalán nem hiszek.
Hétfőn kiadott dokumentumában a WHO közölte:
az omikron a mai napig egyetlen halálos áldozatot nem követelt.
Movel az Omicron tünetei enyhék, és halálos áldozata sincs, mindent megtesznek, hogy megfékezzék a terjedését, hiszen ha kiszorítaná a többi variánst, hamar véget érne az egész. Nyilván a Big Pharma érdeke egészen más... Nem hiába épitenek vakcinagyárakat mindenhol...
Ébresztő, emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!