Féltek az új omikron szuper mutánstól?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 16:18
1/35 anonim válasza:
Én attól félek hogy egyszer nem érek ki időben a WC-re.
2/35 anonim válasza:
Hú nagyon. De inkább azoktól félek legjobban, amik még ide se értek és még nevük sincs. Mindenesetre már regisztráltam 2030 év végéig az összes oltasra fél évente. Biztos ami biztos.
3/35 anonim válasza:
A DELTA variáns már kiment a divatból? Már nem gyártják, mint az ájfonötöst? :D
Itt a deltavariáns:
https://www.youtube.com/watch?v=bVl2_MSwmSA&ab_channel=PaulG..
4/35 anonim válasza:
Én a minap felvettem a Pfizer 3. boosterét, párom apja elkapta a koronavírust annyi szerencsével, hogy ő Ausztriában a virágzó osztrák egészségügyben kezeltetheti magát(van osztrák tb-je és ezért), nagyon szenved (ő 2 Pfizert kapott, az utolsót valamikor tavasz végén).
5/35 anonim válasza:
A chip hiány miatt sok deltát nem tudnak befejezni, így egyenlőre csak fapados variánsok kerülnek a piacra.
6/35 A kérdező kommentje:
Ezek a válaszok. Megnevettettetek. 😂
2021. nov. 27. 16:58
7/35 anonim válasza:
Igen nagyon félek. Eladtam az összes részvényemet és kizárólag gig pharma részvényeket vettem helyette. Ez egy biztos befektetés az elkövetkezendő 10 évben.
8/35 anonim válasza:
Igen annyira félek, hogy most írom a végrendeletemet...
9/35 A kérdező kommentje:
:DDD
2021. nov. 27. 17:46
10/35 anonim válasza:
Egyelőre úgy olvastam, hogy csak oltottak között mutatták ki (ráadásul a cikk szerint "fully vaccinated" volt írva, szóval 3x oltottak). Amúgy sem félek tőle, nyilván egy egészséges módon azért tartok tőle, nem szeretek feleslegesen beteg lenni, véletlenül sem. Aztán majd kiderül meddig megy ez a hiszti. Japánban egyébként úgy mutálódott a delta, hogy kinyírta saját magát, vagyis úgy tűnik. De ezek csak feltételezések, a franc sem tudja már mit és kinek lehet elhinni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!