Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az hogy állítólag...

Miért van az hogy állítólag az oltástagadók többsége alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkezik mint az oltáspártiak?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 06:53
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
77%

#30-as! 19 éve? A Pfizer és a Moderna 2023-ig kísérleti vakcinának számítanak. Erre tudsz adni pontosabb választ,hogy miért is?

Egyébként miért nem adnak ki pontos adatokat a vakcina tartalmáról, ha annyira biztonságos?

Azért ne hasonlítsuk ezeket az oltóanyagokat a több évtizedes tapasztalattal rendelkező vakcinákhoz...

Gyógyszergyárak virágoznak, a negatív tényeket pedig nagyon szépen kitakarják a reménykedő emberek szeme elől...

Egyébként mivel valószínűleg laborban állították elő ezt a vírust és küldték ki a gazdaság számára "haszontalan" beteg emberek kiiktatása céljából, így nyilván okozhat károsodásokat a szervezet számára és okoz is előszeretettel! Viszont miért kontrázzak erre oltóanyaggal megspékelve?

Mindenkinek saját maga döntése, de azt ne mondják,hogy 3-6 hónapig tartó vakcina, ami az első hetekben felnyomja az ellenanyag koncetrációdat, majd ugyanolyan szinten fog távozni is, és ha nem oltatsz rá a többedik oltással, az immunrendszered még annyit se fog tenni, mint az oltás előtt tett volna. Szerinted miért akarják minden áron beléd nyomni a 15-ik oltást is?

Mert immunrendszeredet rábíztad a pfizerre.

Gratulálok, most már lehet menni a 4ik oltásért aki még nem kérte.

2021. nov. 26. 09:43
 42/48 anonim ***** válasza:
81%
Egyetértek 39-el. Szerencsére még az önkéntesen oltakozottak között is szép számmal vannak akik szerint a kötelezés és az oltatlanok elleni uszítás elfogadhatatlan. Ez az egész pedig erről szól nem egy egészségügyi beavatkozásról valójában. Hisz a kérdező is kifejezetten erre hegyezi ki a témát, alsóbbrendű embereknek próbál beállítani egy embercsoportot és ez a mentalitás jól tudjuk az emberiség történetéből hová vezethet!
2021. nov. 26. 09:44
 43/48 anonim ***** válasza:
39%

#42-es

Az, hogy számodra alsóbbrendű az, akinek alacsonyabb az iskolai végzettsége, azzal mit kellene kezdjünk? Szerintem öngólt rúgtál ezzel!

Kérdező a kérdésével ilyet nem feltétlenül állított! Abban a gondolkodásmódban, amiben Te vagy, ahol az alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkező alsóbbrendű, ott igen, ott így értelmezik ezt a kérdést! Hogy a kérdező is így gondolja-e, ahogy Te, azt egyelőre nem tudhatjuk! Kettőtök közül eddig csak Te jelentetted ki ezt egyértelműen, hogy alsóbbrendű az, akinek alacsonyabb az iskolai végzettsége!

2021. nov. 26. 10:06
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem nekem szólt ugyan a 10:06-os, de szerintem 09:44-es egyáltalán nem azt mondta, hogy az alacsony végzettségűek alacsonyabb rendűek lennének, hanem a kérdező szándékára akart ezzel utalni. Mert maga a kérdés tényleg arra irányul, mintha az oltatlanok az állítólagos tanulatlanságukból kifolyólag helytelen döntést hoztak volna az oltakozást illetően. Szóval itt szerintem félreértés történt.
2021. nov. 26. 10:11
 45/48 Koplárovics Béci ***** válasza:
50%

"Béci, ennél hülyébb példákat még sosem láttam :) Most komolyan, munkáskesztyű meg monitor? :D"

Nos... Igazából kb két teljesen random dolog. Ezermilliót lehetett volna írni. Akár fütyfürüttyöt is. Teljesen lényegtelen, hogy mi az adott tárgy, eszköz, bármi. A lényeg: SEMMIRŐL az égvilágon nem tudod, hogy mi mit okoz hosszútávon. Ezermillió dolognak. Ami rád kerül, ami a szervezetedbe kerül, ami mellett csak elmész, amire ránézel, ami tőled 1 centire vagy 1 méterre, vagy akár 1km-re van. És mégsem kételkedsz benne, mégsem kéred ki az összetevőit, mégsem félsz attól, hogy káros. Ezért tekintem ezt a "mi van a vakcinában" dolgot műbalhénak.

"Olyan a kérdésre, hogy oltakoztam-e, nem válaszolok, és nem azért, mert titkolnivalónak tartom, ha igen / ha nem, hanem elvi okokból."

Értem. Tiszteletben tartom.

"Szerencsére még az önkéntesen oltakozottak között is szép számmal vannak akik szerint a kötelezés és az oltatlanok elleni uszítás elfogadhatatlan."

Én sem tartom jó ötletnek a kötelező oltást. Kontraproduktív.

"Szerintem is csak olyan módon lehetne hiteles kimutatás erről ha az oltások teljes mértékben szabad akaratból lettek volna felvéve minden vizsgált csoportban. A valóság viszont az, hogy a saját országunkban is látjuk, hogy először csak mocskos módszerekkel, különböző fenyegetésekkel éltek majd végül egyenesen kikötötték az egyetemeken, kötelezték az egészségügyben."

A kérdés, és a tanulmány (ami nem csak Magyarországon igaz) nem az oltott/oltatlan iskolai végzettségére vonatkozik, hanem arra, aki oltásellenes. Nagy különbség. A kötelezőség miatt oltott ember is lehet oltásellenes.

De tovább is mehetünk, ha félretesszük az oltást. Az oltásellenességhez hasonló konteókban hívők (többek közt: ötgé, kemtrél, stb) is nagyrészt a kevésbé iskolázott, rosszabb társadalmi helyzetben lévő emberek. Gyk: a "nagyrészt" nem azt jelenti, hogy 95 diplomával nem hihet valaki konteókban. Gyk2: attól, hogy valaki az oltásellenes konteóban hisz, az még nem feltétlen hisz bármelyik másikban és vice versa. Ezeknek az embereknek egyszerűen megváltás lehet az a pár jó szó, hogy bárki más az egyedüli felelős az ő helyzetükért-sorukért.

2021. nov. 26. 10:45
 46/48 anonim ***** válasza:
0%

DE, pont azt mondta! Így néz ki, amikor valaki elárulja magát! A kérdező annyit fogalmazott meg a kérdésében, hogy az alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkezők között több az "oltástagadó" (ahogy Ő fogalmazott). Ez statisztikailag alátámasztott tény, csak a miértjére volt kíváncsi, amire nyilvánvalóan véleményekkel lehet csak válaszolni.

Ezzel vádolta meg a kérdezőt a 42. válaszoló, de ilyen - ha nem ad rá jelet a másik -, csak akkor jut eszedbe, ha Te magad úgy gondolod, ellenkező esetben ha nincs rá utalás, nem hangzik el, soha eszedbe nem jutna ilyesmi! Eszedbe nem jutna a másikat ezzel vádolni! Ezért gondolom úgy, hogy ez az Ő véleménye, nem a kérdezőé!

2021. nov. 26. 19:36
 47/48 anonim ***** válasza:
51%
Azért jut eszébe ezzel "vádolni" a kérdezőt, mert ez már a sokadik ilyen kérdés, ahol azt pedzegetik a kérdések feltevői, hogy az oltakozni nem akarók "buták", ergo nem oltakozni butaság. Erre próbálnak célozni. Csak ezt burkoltan teszik. Ez nem egy ártatlan, érdeklődő kérdés, el ne hidd! Természetesen lehet intelligens egy alacsonyabb iskolai végzettségű ember is, és sajnos lehet néha ostoba egy diplomás is (max a szakterületéhez ért). Ugyanígy az oltottak és az oltatlanok közt is van ilyen is, olyan is. Nem lenne szabad feszültséget szítani.
2021. nov. 26. 21:41
 48/48 anonim ***** válasza:
0%
Ez a sokadik ilyen kérdés? Itt szó nem volt róla! Hogy volna ez a sokadik? Hogy milyen a többi kérdés, azt nem tudom, nem olvastam, lehet hogy abban "pedzegetik"... ebben, itt, nem!
2021. nov. 26. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!