Miért van az hogy állítólag az oltástagadók többsége alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkezik mint az oltáspártiak?
#30-as! 19 éve? A Pfizer és a Moderna 2023-ig kísérleti vakcinának számítanak. Erre tudsz adni pontosabb választ,hogy miért is?
Egyébként miért nem adnak ki pontos adatokat a vakcina tartalmáról, ha annyira biztonságos?
Azért ne hasonlítsuk ezeket az oltóanyagokat a több évtizedes tapasztalattal rendelkező vakcinákhoz...
Gyógyszergyárak virágoznak, a negatív tényeket pedig nagyon szépen kitakarják a reménykedő emberek szeme elől...
Egyébként mivel valószínűleg laborban állították elő ezt a vírust és küldték ki a gazdaság számára "haszontalan" beteg emberek kiiktatása céljából, így nyilván okozhat károsodásokat a szervezet számára és okoz is előszeretettel! Viszont miért kontrázzak erre oltóanyaggal megspékelve?
Mindenkinek saját maga döntése, de azt ne mondják,hogy 3-6 hónapig tartó vakcina, ami az első hetekben felnyomja az ellenanyag koncetrációdat, majd ugyanolyan szinten fog távozni is, és ha nem oltatsz rá a többedik oltással, az immunrendszered még annyit se fog tenni, mint az oltás előtt tett volna. Szerinted miért akarják minden áron beléd nyomni a 15-ik oltást is?
Mert immunrendszeredet rábíztad a pfizerre.
Gratulálok, most már lehet menni a 4ik oltásért aki még nem kérte.
#42-es
Az, hogy számodra alsóbbrendű az, akinek alacsonyabb az iskolai végzettsége, azzal mit kellene kezdjünk? Szerintem öngólt rúgtál ezzel!
Kérdező a kérdésével ilyet nem feltétlenül állított! Abban a gondolkodásmódban, amiben Te vagy, ahol az alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkező alsóbbrendű, ott igen, ott így értelmezik ezt a kérdést! Hogy a kérdező is így gondolja-e, ahogy Te, azt egyelőre nem tudhatjuk! Kettőtök közül eddig csak Te jelentetted ki ezt egyértelműen, hogy alsóbbrendű az, akinek alacsonyabb az iskolai végzettsége!
"Béci, ennél hülyébb példákat még sosem láttam :) Most komolyan, munkáskesztyű meg monitor? :D"
Nos... Igazából kb két teljesen random dolog. Ezermilliót lehetett volna írni. Akár fütyfürüttyöt is. Teljesen lényegtelen, hogy mi az adott tárgy, eszköz, bármi. A lényeg: SEMMIRŐL az égvilágon nem tudod, hogy mi mit okoz hosszútávon. Ezermillió dolognak. Ami rád kerül, ami a szervezetedbe kerül, ami mellett csak elmész, amire ránézel, ami tőled 1 centire vagy 1 méterre, vagy akár 1km-re van. És mégsem kételkedsz benne, mégsem kéred ki az összetevőit, mégsem félsz attól, hogy káros. Ezért tekintem ezt a "mi van a vakcinában" dolgot műbalhénak.
"Olyan a kérdésre, hogy oltakoztam-e, nem válaszolok, és nem azért, mert titkolnivalónak tartom, ha igen / ha nem, hanem elvi okokból."
Értem. Tiszteletben tartom.
"Szerencsére még az önkéntesen oltakozottak között is szép számmal vannak akik szerint a kötelezés és az oltatlanok elleni uszítás elfogadhatatlan."
Én sem tartom jó ötletnek a kötelező oltást. Kontraproduktív.
"Szerintem is csak olyan módon lehetne hiteles kimutatás erről ha az oltások teljes mértékben szabad akaratból lettek volna felvéve minden vizsgált csoportban. A valóság viszont az, hogy a saját országunkban is látjuk, hogy először csak mocskos módszerekkel, különböző fenyegetésekkel éltek majd végül egyenesen kikötötték az egyetemeken, kötelezték az egészségügyben."
A kérdés, és a tanulmány (ami nem csak Magyarországon igaz) nem az oltott/oltatlan iskolai végzettségére vonatkozik, hanem arra, aki oltásellenes. Nagy különbség. A kötelezőség miatt oltott ember is lehet oltásellenes.
De tovább is mehetünk, ha félretesszük az oltást. Az oltásellenességhez hasonló konteókban hívők (többek közt: ötgé, kemtrél, stb) is nagyrészt a kevésbé iskolázott, rosszabb társadalmi helyzetben lévő emberek. Gyk: a "nagyrészt" nem azt jelenti, hogy 95 diplomával nem hihet valaki konteókban. Gyk2: attól, hogy valaki az oltásellenes konteóban hisz, az még nem feltétlen hisz bármelyik másikban és vice versa. Ezeknek az embereknek egyszerűen megváltás lehet az a pár jó szó, hogy bárki más az egyedüli felelős az ő helyzetükért-sorukért.
DE, pont azt mondta! Így néz ki, amikor valaki elárulja magát! A kérdező annyit fogalmazott meg a kérdésében, hogy az alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkezők között több az "oltástagadó" (ahogy Ő fogalmazott). Ez statisztikailag alátámasztott tény, csak a miértjére volt kíváncsi, amire nyilvánvalóan véleményekkel lehet csak válaszolni.
Ezzel vádolta meg a kérdezőt a 42. válaszoló, de ilyen - ha nem ad rá jelet a másik -, csak akkor jut eszedbe, ha Te magad úgy gondolod, ellenkező esetben ha nincs rá utalás, nem hangzik el, soha eszedbe nem jutna ilyesmi! Eszedbe nem jutna a másikat ezzel vádolni! Ezért gondolom úgy, hogy ez az Ő véleménye, nem a kérdezőé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!