Miért van az hogy állítólag az oltástagadók többsége alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkezik mint az oltáspártiak?
"Oltáspártiak! Ki garantálja azt, hogy az oltások után x évvel nem lesz semmi bajom? Nem leszek meddő? Nem lesz-e szarabb az immunrendszerem?"
LOL, ilyet csak az kérdez, aki nem tudja, mi az a vakcina és hogy működik. :D De te aztán biztos nem oltatod be magad vele, mert "lötty".
Elárulom, hogy semmi káros segédanyag nincs benne, ami elraktározódna a szervezetedben, minden egyes része lebomlik, egyedül a saját szervezeted antitesjei maradnak benned 6-12 hónapig, amik a vakcinában lévő vírus részletre adott reakcióban termelődtek. Nem egy tudós keze alatt ment át, nem egy labor kísérleten stb. Az mRNS vakcinán már 10 éve dolgoztak, most ennél a vírusnál eljött az ideje, hogy bevezessék élesben. És tökéletesen funkcionál. Az influenza elleni védőoltást minden évben változtatják például.
És még mielőtt összehasonlítanád az ebolával, vagy a rákkal, ahogy a konteósok szokták. Itt 2-4% a halálozási arány, influenzánál kevesebb, az ebolánál kb 90% (és Afrikát sújtja, ezért nem érdekel itt senkit a gyógymódja), a rák meg nem úgy működik, mint egy vírus, ezért nincs rá univerzális gyógymód.
De te úgyis inkább a face oldaladon kiírt faxságokat fogod elhinni, mert buta vagy.
Csak oltakozzatok, a vakcinabizniszt ami mögötte van az meg csak mellékes.
Ami mögött biznisz van az csak rossz szar lehet?
Hihetetlen nagy biznisz van a Facebook mögött mégis legtöbb embernek jó dolog
"De lehet. Nem is kényszerítenek rá kirúgással fenyegetőzve, hogy használd. Használhatsz helyette pl textil zsepit. Szabadon választhatsz, nem zsarol senki, hogy csakis azt használhatod."
Igazából lényegtelen volt a pontos termék. Lehet a munkás kesztyű, lehet a számítógép monitora, lehetne bármi. Amit kénytelen vagy használni akár a munkád, akár az életed során. A lényeg: semmiről nem tudod előre megmondani, hogy mit okoz n+1 év múlva. Ezért egyszerűen semmitmondó a kérdésed. mert ugyanez bármiről feltehető. Úgyhogy ha lehet, semmi olyat ne használj, amiről nem tudod teljes biztonsággal, hogy mit okoz később. Már ha egyszer valóban érdekel, hogy ne legyen semmi bajod.
"Persze, hogy lehetne munkáskesztyű vagy monitor. Csak arra akartam kilyukadni, hogy van alternatíva, és nem vagy kényszerítve."
Az általad kényszerítésnek nevezett procedúra előtt, amikor még csak választható volt, akkor beoltattad magad?
"Az általad kényszerítésnek nevezett procedúra előtt, amikor még csak választható volt, akkor beoltattad magad?"
Miért kérdezed? Ha mondjuk beoltattam is magam, attól még érezhetek szolidaritást és empátiát az egészségügyis ismerőseim felé, akik kényszerítve lettek, vagy bárki felé, aki zsarolva érzi magát. Az nem szabad döntés, hogy választhatsz "A" és "B" között, de ha "B"-t választod, akkor jól megverünk. (Csak egy hasonlat.) Szabad választás az, hogy bármelyik mellett dönthetsz, és annak nem lesz megtorlás a következménye.
#21-es, annyit hozzátennék, hogy 2002 óta fejlesztik ezt a vakcinát. 19 éve! Nem pár hónapja, 1 éve... Gyermekbénulás elleni védőoltást 11 év alatt fejlesztették ki, előtte is volt rá kísérlet, de 11 évig koncentráltak rá fokozottan, azon időszak alatt volt nagyobb nyomás és hasonló volt a helyzet, mint ennél a vakcinánál, hogy erős nyomás alatt fejlesztették ki, ezért hozom fel ezt példaként. Hasonlóan relatíve hamar kezdték el oltani az embereket, és ahogy az minden gyógyszernél/vakcinánál így van, itt is az oltások megkezdése után alakult ki a mellékhatások listája, mert hogy az akkor alakul ki, azután bővül stb. stb.
Példának okáért a váll/nyaki fájdalom év közepén még nem volt a listán, nekem meg ilyen problémám van az oltástól, néztek rám a dokik mint a tök hülyére, aztán később felkerült a listára, biztos nem miattam, biztos nem vagyok vele egyedül! Tavaly decemberben elkaptam ezt a vírust, ami két nap hőemelkedéssel és 1 hét levertséggel járt, ismerősöm tünetmentesen esett át rajta, kollégám két nap lázzal és egy hét szaglásvesztéssel. Amivel tisztában voltam, hogy az oltás akár több hét levertséget, fáradékonyságot okozhat és okozott is nálam, már az első. Amivel nem voltam tisztában, hogy az oltakozási kedv megáll 6 milliónál, hogy ősztől ismét maszkot kell húzni és amit esélyesnek tartok ezek után, hogy majd zárnak ismét az éttermek, kocsmák, szórakozóhelyek stb. Mintha semmi nem történt volna! Ha ezt tudom, akkor nem oltom be magam! Mert nem! Mert a korlátozás kollektív, az immunrendszerem elég erős, akkor minek? Én tegyek a közösségért, más meg tesz rá nagyívben, mert Ő vele nem lehet kib...ni, mert majd meddő lesz, meg majd X év múlva számos problémája lesz ebből? Én még hányszor oltsam be magam, mire eljutunk oda, hogy mindenki felveszi a 2. oltást? S ha a jövőben kötelező lesz, akkor én még kétszer oltassam be magam akkor, amikor kötelező lesz, azért, mert a marhasz-r nem volt hajlandó 2021-ben beoltatni magát? Na nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!