Covid tesztelőhelyen mennyi az esélye annak, hogy megfertőződöm?
Szerintem most nagyon sokan mennek tesztelni, és sajnos amikor legutóbb voltam egy antigén gyorstesztre, akkor egy pici szobában teszteltek, ahol a nővérek nem is viseltek maszkot (csak az egyik, de az orra kint volt), ráadásul abban a 10 négyzetméteres váróteremben legalább 5 köhögő ember ült.
Jól vagyok, nincsenek tüneteim, de kéri a fogorvos.
Mennyi az esélye annak, hogy odamegyek egészségesen és megfertőződöm?
Hát ha ilyen napvilágra kerül és bizonyíttatik, akkor abból szerintem országos, ha nem nemzetközi botrány lenne.
Fáj? Ha fontos, akkor nyilván nem úszod meg, meg kell csináltatni (akármilyen reszkíros, rizikós), ha nem, akkor én most kicsit elnapolnám, amíg ellaposodik a 4. hullám (akár az ünnepek utánig, 2022-ig, akkor úgyis minden visszazökken a régi kerékvágásba, és nem lesz nagyobb leállás egészen nyárig - de az meg úgyis olyan, hogy nem mindenki egyszerre megy szabira, mert az egészségügyben az nem megengedett.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!