4. koronavírus vakcinát kapott már bárki a világon?
Persze. Csomó magyar csinálja hogy kimegy Romàniába és kap még egy Pfizert.
A Sputnik-V face csoportban írtàk, mutatták is. Így tud utazni pl.
(Janssen ugye csak ideig óráig ok.)
Tessék komentettem a csoportból a képet és a hozzászólást:
“Mivel azt látom, hogy sokak vannak kétségbe esve az utazás miatt, és vannak olyanok is, akik a harmadik oltásnak nem szeretnének Jahnssent, mert még csökkentheti is a Szputnyikkal adott védettséget, ezért közszolgálatilag annyit segítenék, hogy két Szputnyik és egy Pfizer után a második Pfizerért én elmentem Romániába, ahol tényleg egyetlen szó nélkül megkaptam, a román online oltási bizonylatot pedig az ügyfélkapun keresztül benyújtva három napon belül bekerült az EESZT applikációba és a magyar védettségű igazolványba is. A román oltóhelyek készletéről van online adatbázis, és a honosítás is neten keresztül ment, vagyis csak az oda-vissza út, meg az oltóhelyen töltött harminc perc volt a macera vele.“
4-es
És az EESZT-be milyen alapon kerül be mégis, mikor világos, hogy nálunk nincs még 4.oltás, sőt sehol sem, mindent megeszik? Ha valaki benyújtja, hogy 100-at kapott azt is szó nélkül felveszi?
#5:
Olyan alapon, hogy honosítják. Gondolom nem követik le nap nap után, hogy hol mennyi vakcina beadása “szabályos” és hogy azt miért kapta meg.
Megkapta, kész, beteszik az eeszt-be, hiszen hivatalosan igazolja, hogy beadták. Az eeszt nem azt igazolja, hogy a magyar szabályok szerint hány vakcinát kaptál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!