Meddig érvényes a védettségi igazolvány oltás után?
Figyelt kérdés
Egyáltalán meddig véd az oltás?
Én két oltás után lettem covidos három hete. Elég beteg is voltam. Tehát hiába van védettségim, gondolom megfertőzhettem másokat. Engem mégis beengednének oda, ahova az oltatlant nem, hiába fertőzök.
Esetleg lesz olyan, hogy csak a harmadik oltás után lesz érvényes a védettségi? Vagy marad így?
Naná, hogy lesz olyan, kérdés, hogy mikor. Az új rendelet szerint az eü-ben már most kötelezővé teszik a 3.oltást. Ezt át fogják terjeszteni más helyekre, más dolgokra is. Ugyanúgy ki fognak cseszni azokkal, akik nem adatják be a 3.-at, mint azokkal, akik oltatlanok. És ez így lesz ezentúl is, mert köztudott, hogy lesz 4. 5. 6... oltás.
2021. nov. 18. 21:47
2/15 anonim válasza:
Jelenlegi állás szerint nincs időkorlátja az oltás által szerzett "védettségi" kártyának. Az a tény nem nagyon zavarja sem az államot, sem a covid fetisisztákat, hogy oltással is lehet valakinek 0, vagy fertőződés után 1,5 évvel is megfelelő mennyiségű antitest a szervezetében. (A memóriasejtes védettség szintén nem játszik szerepet.)
2021. nov. 18. 22:09
3/15 anonim válasza:
Forever
2021. nov. 18. 23:03
4/15 anonim válasza:
Sógorom 3 Pfizer után covidos. És elég rosszul van, egyre rosszabbul, már fullad is. (egészségügyben dolgozik)
2021. nov. 19. 05:30
5/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is két Pfizer után lettem covidos. Ha behoznak újabb szigorításokat, mégis vígan mehetek a kártyámmal majd bárhova. Hiába fertőzök, és gyanítom nem én vagyok az egyetlen ilyen oltott ember.
De mindenki az oltatlanokat szidja. Érdekes.
2021. nov. 19. 06:34
6/15 anonim válasza:
Amíg covidos vagy, nem mehetsz sehova. Már, ha hivatalos covid teszted van.Tudod...karantén. Ha meggyógyultál, akkor nem fogsz senkit sem fertőzni, ellenben lesz egy oltási igazolásod és hozzá még igazolás, hogy a fertőzésen is átestél.
2021. nov. 19. 20:01
7/15 anonim válasza:
Egyelőre nincs lejárata, de ezen még módosíthatnak. De ha bizonyítottan fertőző vagy, akkor kötelességed lenne otthon maradni, hogy ne fertőzz meg másokat. Attól, hogy most nem hirdetik ezt annyira, mint egy éve tették, még ugyanúgy ez a protokoll. Attól, hogy nem küldenek piros papírt az ajtódra, kiírhatod, hogy tudják a szomszédaid, a postás, a futárok, hogy óvatosak legyen az ajtódnál. (Ez utóbbit azért írom, mert sajnos a szomszédainkról kiderült, hogy van köztük fertőzött, és a többi családtag ugyanúgy jött-ment szabadon, és semmit nem szóltak erről a tényről, amikor találkoztunk az ajtónk előtt.)
2021. nov. 20. 00:01
8/15 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nem írtam szerintem, hogy nem tartottam be a karantént. Nem tudom miért kell kiforgatni a szavaim. De míg nem jöttek elő a konkrét tüneteim, és nem lett pozitív a tesztem, gondolom fertőzhettem.
2021. nov. 20. 09:14
9/15 anonim válasza:
Nem tudni meddig érvényes a lötty kártya,majd a főni kieszeli
Szerintem kell majd a 3.dózis a cuccból és akkor békén hagynak egy ideig vagy majd annak is kell ismétlő és a 4.-nél tartassz már szóval vég nélküli injekciók hada vár az emberekre.Ha már eü-ben kötelező a 3. adag akkor ki lehet várni mi lesz a többi emberrel
Osztrákban is már feb 1-től mindenkinek kötelező a lötty ha akarja ha nem,ha van immunitása ha nincs na.Egy olyan valami kötelező ami 2023-ig kísérleti fázisban van,beszarás
2021. nov. 20. 09:19
10/15 anonim válasza:
Az írások szerint Ukrajnában 15%-os csak az átoltottság, mégis megállt egy jó ideje a megbetegedés. Nyilván nem véletlen mert ott többségben ellenállóbbak alapból az emberek.
Nincs szükség összevissza oltásokra azzal csak a függőséget lehet elérni.Persze elképzelhető eppen azt akarják erőltetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!