Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meddig érvényes a védettségi...

Meddig érvényes a védettségi igazolvány oltás után?

Figyelt kérdés

Egyáltalán meddig véd az oltás?

Én két oltás után lettem covidos három hete. Elég beteg is voltam. Tehát hiába van védettségim, gondolom megfertőzhettem másokat. Engem mégis beengednének oda, ahova az oltatlant nem, hiába fertőzök.

Esetleg lesz olyan, hogy csak a harmadik oltás után lesz érvényes a védettségi? Vagy marad így?

2021. nov. 18. 20:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én màr megbántam, hogy beadattam és nem szeretnék harmadikat,meg negyediket. Inkább vegyék vissza a védettségit, de nem fogok x havonta oltatni.
2021. nov. 20. 11:57
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Meg is értem Kérdező teljes mértékben amit írsz.Csak mi lesz akkor ha itt is lesz egy határidő mint Ausztriában?Mit fogsz akkor csinálni?Mert hiába vagy kétszer beoltva majd akkor te is oltatlannak fogsz számítani amennyiben nem veszel fel még vagy 8 db oltást,értem?

Ki van ez szépen találva

2021. nov. 20. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
“Engem mégis beengednének oda, ahova az oltatlant nem, hiába fertőzök.” - Ezt kétszer is leírtad, nem forgattam ki semmit. Nyilván, ha valahol kiderülne rólad, hogy pozitív vagy, azonnal elhajtanának. Nem lehet minden ember mellé rendőrt állítani, az egyénnek nagy felelőssége lenne ebben a helyzetben.
2021. nov. 20. 12:26
 14/15 A kérdező kommentje:
#12: Látom. Sajnos én is bedőltem korábban a zsarolásnak és beadattam.
2021. nov. 20. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:
84%

Sokan rájöttek már Kérdező erre amire te is.Nyáron is úgy volt hogy védettségi nélkül sehova sem lehet menni,igaz?

Sokan mentek emiatt oltatni aztán mi történt?Lehetett ugyanúgy menni annak is aki nem kert az oltasbol.

Remelem egyre többen megértik végre azt amire te is rájöttél és közös erővel véget lehet ennek vetni vagy lehet mindenkinek kivétel nélkül gyerekeket is beleértve 4 havonta oltásokert futkosni aminek nem biztos hogy olyan jó vége lesz mert folyamat piszkálva lesz az immun ezek altal

2021. nov. 20. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!