Ha csak az első oltásra mentem el de a másodikra már nem akkor meddig érvényes a védettségi kártyám?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 10:00
1/12 anonim válasza:
Semeddig. Csak a második után kellett volna megkapnod és csak a második után kellene hogy érvényes legyen.
(kivéve aki a Janssent kapta)
2/12 anonim válasza:
#1 Nem az érvényes védettségit megkapja az 1. oltás után kb 5-20 nappal. Azt sajnos én se tudom, hogy mikor érvénytelenítik utána, de érdemes felvenni a 2. adagot is, mert egy oltás nem oltás
3/12 A kérdező kommentje:
A megkötések miatt oltattam csak be magam , én nem félek a vírustól :)
2021. júl. 19. 10:32
4/12 anonim válasza:
Én az ellentéted vagyok.
Én félek az oltástól és a vírustól is.
5/12 krwkco válasza:
"meddig érvényes a védettségi kártyám?"
Ha a kormány bejelent valamilyen intézkedést, akkor az lehet, hogy már másnap megtörténik, de lehet hogy soha. Attól függ, hogy milyen a hangulatuk, vagy mit mondanak a szavazat-előrejelző közvéleménykutatások. Ezért a kérdésre nem lehet válaszolni.
Az eeszt-ben meg tudod nézni, hogy most még érvényes-e.
6/12 anonim válasza:
Nyugi, külföldre úgysem mehetsz vagy csak pcr és /vagy karantén.
7/12 anonim válasza:
Rajta van az érvényességi idő! Szóval addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!