Miért nem tudok Uniós COVID igazolást kapni az ügyfélkapun keresztül, ha van érvényes Magyar védettségi igazolásom? A kormányablak ügyintézője azt mondta, hogy valószínűleg a házi orvos nem töltötte fel a rendszerbe a pozitív teszt eredményt.
Eleve háromféle uniós covid igazolás van. Nyilván azt nem kaphatod meg ami az oltottaknak jár.
Olvasgass az eeszt-en, nézd meg mi a különbség a három között, és a megfelelőt igényeld.
Válasz 1/4 kommentre.
Egy kormányablak tisztviselője a hivatalban próbálta kinyomtatni az igazolást részünkre. Teljesen profi. Tisztában van vele, hogy háromféle uniós COVID igazolás van és a megfelelőt próbálta kinyomtatni. Gyógyultsági igazolás a hivatalos neve.
Próbálok a háziorvossal beszélni. Meg van a pozitív tesztről az igazolás papír alapon. Talán pótlólag be lehetne regisztrálni a rendszerbe...
Eljuttattam a tesztet a háziorvoshoz. Ő rendelte el hogy ezt a tesztet kell elvégezni. A teszt eredmény alapján kellett az egész családnak karanténba vonulni.
Postán kiküldték a védettségi igazolást.
Most uniós Gyógyultsági igazolást szeretnénk kapni.
A házi orvos válasza: ez alapján a teszt alapján nem kaphatok uniós Gyógyultsági igazolást.
Ez valami rendszerhiba lehet.
Ezt nem tudom. De az biztos, hogy ha elrendel egy karantént, akkor azt neki a hatóságnak le kell jelentenie, és akkor már az is benne van a rendszerben, hogy annak vége.
Ha van védettségi kártyád:
8/9 válasz
Logikus, amit írtál.
Elolvastam újra a karantén határozatot. Megnéztem a védettségi igazolást.
Nekünk járna az Uniós Gyógyultsági igazolás.
Írok a Járási hivatal vezetőnek. Ő küldte a határozatot a karantén elrendelésről.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!