Miért nem tudok Uniós COVID igazolást kapni az ügyfélkapun keresztül, ha van érvényes Magyar védettségi igazolásom? A kormányablak ügyintézője azt mondta, hogy valószínűleg a házi orvos nem töltötte fel a rendszerbe a pozitív teszt eredményt.
9/10 válasz
Van védettségi kártya. Köszönöm a linket. Ez alapján olyan egyszerűnek tűnik az Uniós Gyógyultsági igazolás megszerzése.
Újra elkezdjük keresni az igazunkat!
Köszönöm a segítséget!
12/12 válasz
2021-02-19-től 2021-02-28-ig.
Megkerestem egy levélben Megyei Kormányhivatal Járási Hivatala Népegészségügyi Osztályát. Ők kizárólag a járványügyi szakrendszerhez (OSZIR) férnek hozzá.
Igazolták, hogy COVID-19 betegségen átesett, gyógyult személyként szerepelek. A nyilvántartáshoz csatolva van a COVID-19 betegséget igazoló antigén gyorsteszt (mintavétel: 2021.02.18. napja). Emellett háziorvos által a szakrendszerbe feltöltésre került a megbetegedés bejelentése, majd a gyógyulás időpontját tartalmazó kijelentése is. Mindezen információk alapján, NÉV COVID-19 betegségesete 2021.03.08. napján a járványügyi szakrendszerben lezárásra került.
Az Európai Uniós Covid igazolvány igénylésére az EESZT rendszeren keresztül van lehetőség. Ehhez a rendszerhez a népegészségügyi hatóság nem fér hozzá.
Kérte, hogy jelentkezzem a problémámmal háziorvosomnál.
Elmentem újra a házi orvoshoz.
A házi orvos azt mondta "Az Európai Uniós Covid igazolvány igénylésére az EESZT rendszeren keresztül van lehetőség. Ehhez a rendszerhez a népegészségügyi hatóság és a házi orvos nem fér hozzá.
Javasolta a Kormányablak újbóli felkeresését, mert ők minden rendszert látnak.
Ennyi a történet. 2x Körbe értem. A Kormányablakból küldtek a házi orvoshoz és vissza.
Feladtam a harcot.
Találtunk egy JOHSON&JOHSON oltási lehetőséget vasárnap 50Km távolságra tőlünk.
Megtörtént az oltás. 2 hét múlva mehetünk nyaralni.
Jól belekerültél ebbe a tilitoli rendszerbe. Szomorú.
Így most be vagy oltva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!