Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek lesz összefogás a...

Szerintetek lesz összefogás a vírusdiktatúra ellen? Gondolok itt a kötelező oltásra, lesznek itthon is zavargások majd?

Figyelt kérdés
Én már nagyon várok egy nagyobb berobbanásra, az eddigi tüntetéseken amiken ott voltam, nem történt semmi különös. Elmondtak egy beszédet és mentünk haza. Valami komolyabb történésre van esély? A kötelező oltás azért szerintem már kiveri a biztosítékot egy alapjában az emberek 90%-ára veszélytelen nátha miatt, ellenben a covid vakcinák súlyos mellékhatásait, halált okozó hatásait eltusolják.

#tüntetés #vírusdiktatúra
2021. nov. 19. 23:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%
Tombol a fideszdiktatúra! Szájmaszk nélkül élelmiszert se vásárolhatsz! Egy igazi kormányváltást akaró ellenzéki nem oltatja be magát! Én se oltakozok! Kövessetek kormányváltók!
2021. nov. 20. 09:53
 22/27 anonim ***** válasza:
75%

Attól tartok nem. Pedig csak az összefogás a megoldás, mert a politikusok az emberek megoszására törekednek. Ennek a legjobb példája, hogy az oltatlanokat akarják hibáztatni azért, mert az oltottakat nem védi eléggé az oltásuk.

Én javaslom, hogy mindenki kiálltson ki egy független államot az ingatlanán, amely államok szövetséget alkothatnának. Nem fogja ugyan Magyarország elismerni, de ettől kezdve ott már nem kell, hogy érvényesek legyenek a magyar törvények. Ha pedig a hatóság beavatkozik, akkor az egy független állam belügyeibe való beavatkozás. Én is kikálltottam a saját államomat a telkemen. Ebben az államban tilos a maszkviselés, és nem különböztetünk meg senkit aszerint, hogy milyen oltást vett fel vagy nem. Az önkényuralmi jelképek közül pedig egyedül a védettségi igazolvány a tiltott.

2021. nov. 20. 10:00
 23/27 anonim ***** válasza:
29%
Kisebb zavargások lehet, hogy lesznek, de bármiféle eredmény nélkül.
2021. nov. 20. 10:33
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#21 te birka, az ellenzék kijelentette, hogy kötelezővé tennék 😂😂😂
2021. nov. 20. 10:36
 25/27 anonim ***** válasza:
67%
Az attól függ, mennyi ember fogja fel hogy a saját szabadságuk is a tét, attól függetlenül hogy oltott vagy oltatlan. Mert most az oltatlant korlátozzuk, x idő múlva mindenkit, minden szinten.
2021. nov. 20. 10:41
 26/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mire föl lennének zavargások? Nem lesz itthon kötelező az oltás. Egészen kormányváltásig, mert akkor lehet, hogy igen.
2021. nov. 20. 15:22
 27/27 anonim ***** válasza:
2/26! Erről mi a véleményed? [link]
2021. nov. 21. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!