Szerintetek lesz összefogás a vírusdiktatúra ellen? Gondolok itt a kötelező oltásra, lesznek itthon is zavargások majd?
Attól tartok nem. Pedig csak az összefogás a megoldás, mert a politikusok az emberek megoszására törekednek. Ennek a legjobb példája, hogy az oltatlanokat akarják hibáztatni azért, mert az oltottakat nem védi eléggé az oltásuk.
Én javaslom, hogy mindenki kiálltson ki egy független államot az ingatlanán, amely államok szövetséget alkothatnának. Nem fogja ugyan Magyarország elismerni, de ettől kezdve ott már nem kell, hogy érvényesek legyenek a magyar törvények. Ha pedig a hatóság beavatkozik, akkor az egy független állam belügyeibe való beavatkozás. Én is kikálltottam a saját államomat a telkemen. Ebben az államban tilos a maszkviselés, és nem különböztetünk meg senkit aszerint, hogy milyen oltást vett fel vagy nem. Az önkényuralmi jelképek közül pedig egyedül a védettségi igazolvány a tiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!