Szerintetek lesz összefogás a vírusdiktatúra ellen?
Gondolok itt a kötelező oltásra, lesznek itthon is
zavargások majd?
11/27 A kérdező kommentje:
6:50-6:55 között hallgasd 2x is meg...
Egy szót nem mesélt életre szóló védettségről, vesztettél. Arról beszélt, hogy 3 oltás után inkább szeretné elkapni a fertőzést, ami logikus is, mert akkor már magasabb a védettségi szint, mint oltatlanul. Ennyi.
2021. nov. 20. 00:31
13/27 A kérdező kommentje:
Te birka, azt mondta az igazi védettséget a fertőzés átvészelése adja! Süket vagy? Magyarán én oltatlanul átestem, és nem lettem beteg mert magas az immunitásom alapból. Érted? Életre védett nem úgy kell érteni, hogy soha nem kaphatom el, de ha elkapom egy nátha lesz csak mint a régi spanyolnátha! Istenem...
Senki nem garantálja neked, hogy csak egy nátha lesz, ha elkapod a következő mutánst. És senki nem garantálja, hogy életed végéig védett leszel. Vesztettél. A saját gondolataidat képzeled mások szájába. Egyébként még ha valaki garantálná, hogy nem halsz bele a következő körbe, akkor sem érthető, miért ne oltakozhatnál. Akkor is figyelsz, amikor ezek a szakértők az oltakozást ajánlják? Vagy akkor is a saját gondolataidat képzeled az ő szájukba? Amúgy a COVID támadja az idegrendszert is, lehet, ezek a tünetek jelentkeznek már nálad post-COVIDként.
2021. nov. 20. 00:54
Lesz egy kötelező oltás, a többit, aki nem olttat, bezárják, ugye. Jogosan. Retkelje otthon a családját. És remélhetőleg csak pizzát, lángost, meg palacsintát rendelhet -mert az fér be az ajtó alatt. A vécépapírt is a Wolt viszi majd házhoz neki, mert ki nem mehet.
Home office nem játszik- mert ugye felveheti az oltást, és járhat dolgozni.
Azaz fizetés nélküli szabi.
Aztán ha éhen akar halni, rájön.
2021. nov. 20. 00:58
16/27 A kérdező kommentje:
Még egy másik idézet Rusvaitól:
Elmondta: reméli, hogy megfertőződik az elsőként Indiában azonosított delta-variánssal, és könnyen átesik rajta az oltásoknak köszönhetően, így védettséget szerezhet a vírusváltozat ellen.
Mert hosszú távon, igazán jó, hármas szintű védelmet csak a fertőzés átvészelése eredményez
− tette hozzá Rusvai Miklós.
A cikk itt található, szóval bárhogy is kapálózol 1:0 ide. Bármennyiszer oltatod be magad el fogod kapni, legyen szerencséd, hogy neked oltással legyen akkor magas az immunitásod, de én már rendelkezem a hármas szintű védelemmel! Köszöntem! Ha elkapom megint, túl fogom élni mert a spanyolnátha se gyilkol azóta sem, pedig a vírus nem tűnt el csak beépült a mai influenzavírusok közé. Csökkent a virulenciája, de itt van ;)
17/27 A kérdező kommentje:
[link]
Ajánlja de annak aki fél és nem esett még át rajta! Ember nekem van védettségi kártyám, mit nem fogsz fel a szánalmas alacsony IQ-al?
18/27 A kérdező kommentje:
A memóriasejtek mutánsok ellen is védenek azért beszélünk nyálkahártya-immunitásról!!! Te olyan buta vagy, hogy fáj! Na jóccakát, én alszok te meg szenvedj :) A kérdésem amúgy is a kamujárvány elleni tüntetésekre irányult és a kötelező oltás bevezetéséről, hogy mikor kezdődhet egy nagyobb berobbanása a tüntetéseknek végre ha meglépik ezek a balfékek!
Egyre inkább biztos vagyok benne, hogy a COVID ártalmakat okozott az idegrendszeredben, alapos kivizsgálást javaslok. Ha szerinted itt "kamujárvány" van, akkor miért hozol járványszakértőket referenciának, akik a járványról beszélnek és oltakozást ajánlanak? A fertőzésed előtt is ilyen összefüggéstelen és zavaros volt a gondolkodásod, vagy csak az utóbbi időben lett ilyen? Ezt majd gondold át.
2021. nov. 20. 01:11
Egyik ismerősöm kb féléve nem érzik az ízt.
És kb 2 hétig nagyon beteg volt, kohogott.
Nem vicces am
2021. nov. 20. 05:44
Kapcsolódó kérdések: