Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek lesz összefogás a...

Szerintetek lesz összefogás a vírusdiktatúra ellen? Gondolok itt a kötelező oltásra, lesznek itthon is zavargások majd?

Figyelt kérdés
Én már nagyon várok egy nagyobb berobbanásra, az eddigi tüntetéseken amiken ott voltam, nem történt semmi különös. Elmondtak egy beszédet és mentünk haza. Valami komolyabb történésre van esély? A kötelező oltás azért szerintem már kiveri a biztosítékot egy alapjában az emberek 90%-ára veszélytelen nátha miatt, ellenben a covid vakcinák súlyos mellékhatásait, halált okozó hatásait eltusolják.

#tüntetés #vírusdiktatúra
2021. nov. 19. 23:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
Ha ezt bevezetik, életük legnagyobb politikai hibáját követik el.
2021. nov. 19. 23:48
 2/27 anonim ***** válasza:
17%

Nem, az oltatlanak egyre fogynak, egy részüknek megjön az esze, másik részük meghal.

Olvasgass:

Egy osztrák férfi direkt koronavírusos lett, hogy ne kelljen beoltatnia magát, de belehalt

[link]

2021. nov. 20. 00:02
 3/27 A kérdező kommentje:
Ezek álhírek... én is voltam koronás és élek, semmi bajom. Meg úgy az ismerőseim 99%-a, 1-2 idős ment el csak de ők 80-90 közöttiek voltak.
2021. nov. 20. 00:05
 4/27 anonim ***** válasza:
26%
Ja, mert ha te nem haltál meg (az első körben), akkor senki? Jesszusom, egy agyműtét jól jönne neked. Amúgy a túlélők jelentős része is szövetkárosodást szenved.
2021. nov. 20. 00:09
 5/27 A kérdező kommentje:
Semelyik körben nem halok meg, aki az elsőt túl élte, az életre védett lesz a nyálkahártya-immunitás által. Egy kis biológiát nem ártana tanulnod is. A memóriasejtek azért vannak, hogy egy új fertőzést is kivédjenek és emlékezzen rá a szervezet. Nincs semmi károsodásom, negatív minden vizsgálatom, voltam kivizsgáláson a tavasz covidom után és semmi.
2021. nov. 20. 00:11
 6/27 anonim ***** válasza:
30%

"aki az elsőt túl élte, az életre védett lesz" Hát, ide egy szimpla agyműtét már kevés lesz. Szóval ha valaki volt egyszer náthás, akkor már soha többet nem lesz náthás? XD

Hagyd abba hülyeségek terjesztését.

2021. nov. 20. 00:14
 7/27 A kérdező kommentje:

Te nagyon buta: Nem lesz súlyos beteg, hát mit nem értesz azon, hogy átestem rajta egy szimpla takonykórral, torokfájással és ha ez megtörténik kialakul egy nyálkahártya-védelem?

Rusva Miklóssal beszéltem róla, a kollegám nála tanult mikrobiológiát még 25 éve. Rusvai azért csak többet tud, mint itt egy gyakorikérdéses fotelszakértő!

2021. nov. 20. 00:17
 8/27 anonim ***** válasza:
31%
Na szóval, mikor mondta Rusvai, hogy egy életre védett leszel? Ez egy olyan fontos infó lenne, hogy nyilván meg lehet találni tőle ezt az idézetet..., Várok...
2021. nov. 20. 00:19
 9/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem leszel egy életre védett.

Rezidens.

2021. nov. 20. 00:21
 10/27 A kérdező kommentje:

6:54-re tekerj ott a lényeg itt is elmondta.

Az igazi védettséget a fertőzés átvészelése adja!

https://www.youtube.com/watch?v=jQvTlZUztXE&t=183s

2021. nov. 20. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!