Az oltás ellenesek miért félnek az oltástól, amikor a természetes covid fertőzés sokkal durvább?
28, tudom csak az oltáskonteósok nem korlétoltak.
Ha azt fújnám, hogy mindenki meg fog halni aki oltást kapott, csak akkor nem lennék korlátolt........
Megkaptam a 2 Astra oltást, a faxa nyugati oltások lexarabbikát, mikor fogok már
Még valami:
Mindenki meg fog halni. Ha oltották ha nem.
34. És vajon hány embert fertőztél meg mielőtt beteg lettél? Azok hányat fertőztek tovább?
És ebből hány lett súlyos beteg vagy hallott?
Ja, hogy azt te leszarod. Ma ezt hívják önzésnek.
"Nekem nem lesz tőle bajom, másokat meg leszarok"
Bár nem én vagyok a 34-es, de reagálok arra, amit írtál.
Mindenki a saját egészségéért a felelős.
A magyarok egészségtudata a béka segge alatt van.
Felvilágosítalak, egy évben kétszer van szezonális influenzajárvány: ősszel és tél végén, tavasz elején. Ilyenkor, akiknek gyenge az immunrendszere, az beteg lesz, több ezren halnak meg ilyenkor. Ez nem újdonság. Minden évben ez megy.
Sokan már attól is betegek lesznek, ha tőle 5 méterre eltüsszenti magát valaki. Ez gáz.
Ez a mostani helyzet, ha nem tűnt volna fel, csak a politikáról, hatalomról és a pénzről szól.
Ha a legtöbben tudják, hogy a politikusok és a média hazudik, miért gondolják, hogy pont most mondanának igazat?
Amióta van ez a cirkusz nem voltam beteg. Lehet, hogy teljesen tünetmentesen már rég átestem rajta. Oltatni nem fogok egy kísérleti szrral.
Mindent megteszek saját testi és lelki egészségemért. Ennek meg is van az eredménye. Az, hogy más beteg, az nem az én gondom, nem az én felelősségem. Ha az lenne betiltanám az összes gyorséttermet, alkoholt, cigit, drogot, feldolgozott és génmódosított élelmiszert, cukros löttyöket..stb.. amik mind károsak az ember egészségére.
Hazánk Európa egyik legelhízottabb országa is egyben.
Az "egészségügy" évek óta romokban hever.
Tehát ne csodálkozzunk, hogy ott tartunk, ahol.
#35!
Így van, pont lesz*rom, hogy mással mi van. Vigyázzon mindenki magára. Arról már nem én tehetek, hogy a 150 kilós bagós Józsika szervezete nem bírja az iramot. Ha olyan hihetetlenül veszélyes ez a vírus, akkor tegyék kötelezővé az oltást. Akkor majd be fogom adatni, addig nem.
Figyelem!!!!
Mondjunk nemet a KABÁT-ra! Egyre többen ismerik fel végre, hogy a kabátok valójában NEM VÉDENEK a hideg ellen! Az egészet a ruhalobbi és a nagy ruhagyártók erőltetik az emberekre!
-A kabátokat sosem tesztelték rendesen, nem tudni, hosszú távon mit okoznak!!!
-Az ősembereknek sem volt kabátjuk, a természetes hidegtűrés mentette meg őket, és a mai embernek is az tesz jót!
-Egy fél citrom levele és 3 ánizsmag többet segít a hideg ellen, mint a teljesen mesterséges és természetellenes kabát!
-A kabát rengeteg műanyagot, a zipzár részen pedig veszélyes fémeket tartalmaz, amik a szervezetbe bejutva óriási károkat tudnak okozni.
-A kabátban olyan anyagokat használnak fel, amiket élelmiszerekben még sosem engedélyeztek, akkor hogy is van ez?
-Nem furcsa, hogy óvodás korunk óta ránk erőltetik a kabátot és azt mondják, higgyük el, hogy hasznos??? El kéne gondolkozni!!!
-Valamennyi ember, aki az elmúlt 100 évben Magyarországon meghalt, hordott kabátot!!! Véletlen?!
-Egyes "tudósok" azt állítják, kabátot kéne hordanunk, de egyik
nyilatkozatukban se volt rajtuk kabát!!!
-A NASA sosem fejlesztett kabátot, pedig az űrben nagyon hideg van! Emberek, ébresztő!!!
-A kabátokat különböző módokon kezelik, tele vannak VEGYSZEREKKEL! Ne hagyd mérgezni magad!
-Elgondolkodtál már azon, mi lesz a fehér kabátokkal, mikor már nem használják őket? Nézz fel az égre! Ledarálják és repülőkről szórják szét, hogy a bennük lévő vegyszerekkel irtsák az embereket!!!!
- A kabátokba chipeket varrnak, hogy azokkal programozzák az emberek agyát! Vajon miért csak az ott dolgozókat engedik be a kabátgyárakba? Az átlagembert miért nem? KIDERÜLNE AZ IGAZSÁG?
-Láttál már valaha kabátgyártós videót? HOPPÁ!!!
-Egy ismerősöm barátja apjának a munkatársának a fia, aki szabó, igazi profi és ért a kabátokhoz, kibontotta a varrást a kabátján. Azóta eltűnt! Sem ö, sem a kabátja nincs meg! A KABÁTLOBBI MIT TITKOL ENNYIRE?
-Az összes videót, ami a kabátok ellen szólalt fel, eltűntették a Youtube-ról! Mi más, ha ez nem bizonyíték?
ÉBRESZTŐ EMBEREK! NE DŐLJETEK BE A KABÁTLOBBINAK! KITARTÁS, MERT VANNAK AKIK LÁTJÁK A JÖVŐT, ÉS NINCS MÁR SOK IDŐ HÁTRA, ELJÖN A KABÁTMENTES CSODÁLATOS ÉLET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!