Az oltás ellenesek miért félnek az oltástól, amikor a természetes covid fertőzés sokkal durvább?
Tényleg k..rváva durva lehet, ha a lakosság jó nagy részén tünetmentesen, vagy kisebb tünetekkel átmegy. Én pl. azt se tudom, hogy átment-e rajtam, mert nem voltam beteg a cirkusz kezdete óta se.
És kedves agymosott, félős kérdező, ha valamit erőszakkal akarnak az emberre rákényszeríteni, az már messziről bűzlik. Ja, bocs, egyeseknek nem.
Oltasd majd be magad 100.-szor az is, feltéve, ha túléled.
Tényleg k..rváva durva lehet, ha a lakosság jó nagy részén tünetmentesen, vagy kisebb tünetekkel átmegy. Én pl. azt se tudom, hogy átment-e rajtam, mert nem voltam beteg a cirkusz kezdete óta se.
Ugyanezt erre is fel lehet hozni, honnan lehet tudni hogy mit okoz a vírus hosszú távon? Lehet azok az ismeretlen fehérjék pl. kialakítanak majd egy egyes típusú cukorbetegséget (vírus fertőzések okozzák az egyes típusú cukorbetegség egy részét)
"a lakosság jó nagy részén tünetmentesen, vagy kisebb tünetekkel átmegy."
Igaz de azokkal mi van akik hetekig fekszenek korházban és hónapokig szenvednek utána is a tünetekkel,esetleg bele is halnak?
7,56 milliárd dózist adtak be, ilyen mennyiségnél már kiütne bármilyen hosszútávú mellékhatás is de biztos agymosott meg félős aki beadatja :D
Aki félős az te vagy, összeesküvés elmélet hívő paranoid elmebeteg és buta mint egy zsák krumpli
"Igaz de azokkal mi van akik hetekig fekszenek korházban és hónapokig szenvednek utána is a tünetekkel,esetleg bele is halnak?"
A magyar lakosság egészségtudatossága a béka segge alatt van. Az egyik legbetegebb nemzet vagyunk. A legtöbb ember immunrendszere nagyon gyenge, aminek következménye a betegség.
Akik meg meghalnak 80%-ban 70 év fölötti, akiknek legalább 20 másikfajta betegsége is volt már.
7-es királysag. Ott a pontocska.
Az oltasellenesek x evesen jottek vilagra, nem hallottak kozelezo oltasokrol, arrol, hogy azoknak is vannak durva mellekhatasaik csak gyermekkent jobban birjuk (akarcaak bizonyos betegsegeket is pl gyerekkent a baranyhimlo elmegy felnottkent ha akkor talalkozol vele eloszor akkor sulyos betegseg...stb.
Alapvetoen olyan egyszeru dolgokrol nincs fogalma se az emberek 99%-anak,hogy attolhogy van vedooltas valami ellen az nem tunik el egy pillanatban. A csecsemok, ujszulottek azert kapjak a peheto leghamarabb az oltasokat,es minden egyes evben .inden uj ujszulottazert kapja,hogy a felnovekvo generaciok mind egyszerre legyenek beoltva igy a korokozo ne tudjon koztukterjedni. ha most az egesz fold ossze slakosat beoltanank koronavirus ellen, akkor talan nagy hirtelen eltunne vagy visszaszorulna, felteve ha a megszleto gyerekek is kapnak az oltast.
A vilagon mar 5 millio ember belehalt a covidba (1,5 ev alatt) ami influenza eseteben a legmagasabb becsult (azaz a valosan leadott adatokbol folfele tulzoan kerekitve is csak a legeslegrosszabb evben 800.000 ember volt a vilagon.
Persze lehet monda i tul sokan vagyunk a foldon, hulljon a fergese, de akkor legyen ilyen hozzaallasunk ne csak a covidot onhibajabol (mert csak azert is bulizni megy koronavirusosan vagy csak azert se vesz maszkotha kotelezostb.) elkapoval, hanem mindenki massal is, azaz ne adjunk a cukorbetegnek inzulint (oldja csak meg a szervezete, eledjen ujra a hasnylmirigy inzulintermelese), a magasvernyomasosnak ne adjunk vernyomascsokkentot,se fokhagymat, strokeos ne kapjon ellatast,rakosok boldoguljanak csak otthon, a balesetet szenvedok egybol szallitassanak a temetokbe, aki meg beteg barmilyen bacival, virussal az legyen kitiltva a gyogyszertarakbol, orvoshozne mehessen es egyebkent is a beteg gyerekeket, a rokkantakatis lokjuk le a Matra eszaki oldalan. (Tajgetosz hijjan).
Ennel lenyegesen rovidebb a sikhulye jelzo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!