Az oltás ellenesek miért félnek az oltástól, amikor a
természetes covid fertőzés sokkal durvább?
Figyelt kérdés
Sokkal durvább egy aktív covid vírus fertőzés, aktív funkcionális vírus proteinekkel.. vírus nem csak egy pici vírus RNS juttat a sejtedbe, mint az oltás révén , hanem egy elég nagy vírus genomot, sokkal nagyobb RNSt, sokkal több génnel, amiről még sokat nem is tudunk... valóban más a természetes fertőzés, szerintem sokkal durvább lehet a vírus hosszú távú hatása mint az oltásé...sokkal nagyobb a veszély hogy a vírus ismeretlen RNSe és kismillió proteinje hosszú távon valamit okozzon, mint az oltás pici mRNSe és egy db vírus fehérjére (spike protein)
Először is: Nem vagyok oltásellenes. Nem érdekelnek az oltások, gyerekkoromban kaptam oltásokat, de mióta felnőttem és szabad akaratom van, nem kérek semmiféle oltást. A gyerekem is megkapta a kötelező, HAGYOMÁNYOS oltásokat. Viszont ezt a kísérlet szart nem fogjuk beadatni magunknak, egy olyan vírus miatt, ami valóban a többségünkön tünetmentes átmegy vagy enyhe-közepes tünetekkel. Veszélyes betegség esetén beadatnám, de ez a vírus nem új és nem is olyan veszélyes, amilyennek felfújják. Meg lehet tőle betegedni, de 99.98% hogy túléli egy egészséges átlagember.
2021. nov. 17. 23:09
12/41 anonim válasza:
Régebben akinek ilyen képzelgései voltak,hogy össze fogott ellenük a világ és meg akarják mérgezni, mehettek a zárt osztályra. Nevetségesek az oltásellenesek :D
2021. nov. 17. 23:14
13/41 anonim válasza:
12
Pedig ma sok embert ölnek meg és rabolnak el gyerekeket is az elitek. Szervkereskedelem, stb.. van ismerősöm aki belőled hurkát-kolbászt is csinálna, szerencse, hogy ő nem tehetős pszichopata mint Bill Gates és társai akiknek pénze is van. Istenem... mekkora naiv idióta vagy!
2021. nov. 17. 23:18
14/41 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, felajánlom az adagjaimat. Én nem foglalkozom vele, nem új, az RS vírus is RNS óriássejtes vírus. Az ellen se oltanak senkit...
2021. nov. 17. 23:29
15/41 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy ártani akarnak az oltással. Hiszen akkor ki fizetne adót? Egyszerűen csak a Covid vakcinák még gyakorlatilag kísérleti fázisban vannak. Most tesztelik tömegeken. Majd kiderül hogy van e hosszútávú mellékhatása vagy sem.
2021. nov. 17. 23:32
16/41 anonim válasza:
"Én nem hiszem hogy ártani akarnak az oltással.'
Basszus, bolti kajával nem ártanak? Az a sok méreg ami bennük van? Ne máááár..
2021. nov. 17. 23:39
17/41 anonim válasza:
#10 Nem mindenki síkhülye rajtam kívül, csak az oltásellenes debilek, mint ami ezek szerint te is vagy.
2021. nov. 17. 23:53
18/41 anonim válasza:
16. A népesség növekszik (a világon) Egyre több fogyasztót kell kiszolgálni. Ezt csak tömeggyartassal lehetséges és úgy ha műkajákat csinálnak. Ha igazit akarsz tehát biot akkor azért fizetned kell, vagy vegyél egy nagy kertet amiben saját magad termeszthetsz.
2021. nov. 17. 23:54
19/41 anonim válasza:
És miért a fejlett világban tesztelik azokon az embereken, akik mozgatják a gazdaságot? Ha csökkenne a népesség, gyengülne a gazdaság is. A fogyasztó társadalom miatt ezt nem lehetne megkockáztatni. Ha veszélyes lenne az oltás, nem rajtad tesztelnék, hanem afrikai bantu négereken meg indiaiakon.
Azért ez a bio dolog is erősen túl van gondolva. Egy teljesértékű, egészséges étrendnek nem kell semmi biot tartalmaznia.
2021. nov. 18. 00:34
20/41 anonim válasza:
19. 15 vagyok, én is beoltattam magam. De akkor is tény hogy 1 év alatt nem lehet kijelenteni hogy végigment az összes tesztelésen egy vakcina. Tény higy most tömegeken tesztelik. Ezt senki sem vitatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!