Mennyire jól működnek az oltások, akkor most felvegyem az oltást, vagy ne?
Az alábbi videó ami terjed az oltásokról kétségeket ébresztenek bennem, nem tudom eldönteni, hogy most tényleg jók ezek a vakcinák, vagy csak az összeesküvés hívők terjesztik?
Facebook link forrásként.
Szerintem te ink ne oltass, meg vitaminozz stb. Hagyd meg az értelmesebb embereknek.
Krimplirozz csak a fészen.
Az oroszok nyílvánosságra hozták a sputnyikkal oltott magyarok erdményeit. Ami szerint az oltottak mindössze 3-4 százaléka lett beteg.
Ez nagyon jó eredmény, bár az is igaz, hogy a februári adatok szerint az oltatlan lakosság 2 ezreléke lett csak beteg.
Az mRNS vakcinát még Merkely Béla sem merte felvenni, nyilván tisztában van a káros egészségügyi hatásaival.
Olvassátok el a cikket!
“Merkely Béla saját ajánlásával szemben vette fel a harmadik oltást”
“A kormány és szakemberek szerint is mRNS-oltóanyagra (Pfizer, Moderna) vektorvakcina (AstraZeneca, Szputnyik V) ajánlott harmadik oltásnak, és ezt a Semmelweis Egyetem rektora is hangoztatta korábban. Ehhez képest az RTL Klub Reggeli című műsorában szerdán arról beszélt, hogy két Szputnyik után harmadiknak a Janssent adatta be magának. Csakhogy mindkettő vektorvakcina, szakértők szerint pedig nem ajánlott három, ugyanolyan típussal oltani.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!