Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egyfolytában beteg vagyok már...

Egyfolytában beteg vagyok már 2 hónapja?

Figyelt kérdés

Szeptember elején megkaptam a harmadik oltást. Utána 1 hétre lett egy torokgyulladásom, más nem volt. Orvos nem fogadott, de jól lettem a házi praktikákkal, még piros se volt aztán a torkom, 10 napig tartott. Kb. 1 hétig nem volt bajom, majd begyulladt a fülem. Erre kaptam antibiotikumot, beszedtem, 1 hétig tartott. A vége felé elkezdtem szédülni. Nagy nehezen bejutottam az orvoshoz, ahol megállapították hogy ez a fülgyulladás miatt van még tünetként, hamarosan gyógyul. Így is lett aztán, kb 1-1.5 hétig nem volt bajom. Most 2 napja höemelkedésre, orrfolyásra ébredtem. Majd újra torokgyulladás is jött hozzá. Covid tesztem mindig negatív, most is (hatósági teszt). Orvosi tanácsra feküdjek megint, jövö héten is maradjak otthon. Szeptember óta nem tudok dolgozni menni rendesen! A fönököm ki van bukva a home office miatt, kirúgással fenyeget! Szedem a multivitamint, ezres c vitamint, d vitamint, béres cseppet. Mindezt! Aztán mintha nem lenne immunrendszerem! Pedig a 3 oltásom is megvan!

Mit tudnék tenni? Az orvosom szerint vírusok ezek. De most 1-2 hetente elkapok valami újabb vírust? Dühitö!!!

2021. nov. 12. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Sok oltott van így.Olyan mintha lerombolta volna az immunrendszert.
2021. nov. 12. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Igen, egyfolytában beteg vagy. Úgy néz ki, pocsék az immunrendszered, ezen nem fog segíteni semmiféle vitamin.
2021. nov. 12. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon sajnálom, de nem vagy egyedül. Én olyan peches vagyok, volt egy jó munkahelyem, ahol jó volt a kollektíva, minden. Már mondta a főnök, hogy felvesz. Erre én folyamat beteg vagyok. Egyszerűen nem hiszem el. Hogy lehetek ilyen szerencsétlen? Már szégyenlem. Én is mindig rossz közérzet, torokfájás stb. Covid teszt pcr mindig negatív. Szedek én is vitaminokat. Normálisan felöltözöm. Áprilisban kaptam két szputnyikot, szeptember végén pfizert. Szóval üdv a klubban 🙄én is várok tanácsot.
2021. nov. 12. 21:07
 4/11 A kérdező kommentje:

1 ugy nez ki

3 nalam ugyanez. Vegre volt egy jo munkahelyem. Most ki fog rugni a fonok, talal okot ra! Jo lenne valami megoldas erre.

2021. nov. 12. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
Talán nem kellett volna beadatni a halálvakcinát, idióták.
2021. nov. 12. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Ha jön a hidegebb idő, mindig megszaporodnak az ilyen betegségek. Na bumm.
2021. nov. 12. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok oltva, mégis másfél hónapig volt valami koterám.

Szeptember elején hányás - hasmenés, igaz, egy éjszaka alatt átment rajtam, de csak összeszedtem. Másfél hétre rá influenzaszerű valami, paprikavörös torok, csupa takony voltam. Ráment a fülemre, begyulladt... Aztán október elején covidos lettem, ne kérdezd honnan, itthon vagyok a babámmal, alig megyünk valahova, mindig vigyázok a fertőtlenítésre, stb.

Barátnőm kisfia konkrétan 2 hónapig egyfolytában taknyos volt meg köhögött.

2021. nov. 12. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyrészt véletlenül is előfordulhat, ennyiféle ismeretlen kórokozóval találkozik a szervezeted mostanában.

Másrészt lehet, hogy valami baktérium nem lett rendesen elölve, a fertőzés kikezelve. :(

2021. nov. 12. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Lehet az oltástól szerintem, mert nekem olyan emberek kerültek ismeretségemben kórházba, akik erősek, fiatalok és 2-3x vannak oltva. Korábban sosem volt ilyen súlyos állapotuk. Konkrét egyik 28 éves, a másik 35. Amiket leírtok, hányás, hasmenés, kiszáradásos eset is volt, magas láz, menstruáció teljes felborulása 23 éves csajnál.
2021. nov. 12. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Vicces olvasni, ahogy az oltottak próbálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant 😄 védeni a védhetetlent 😄
2021. nov. 13. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!